FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Război TOTAL la FCSB!!! GSP a aflat motivul REAL pentru care Becali și-a pierdut cumpătul cu Alibec la miezul nopții: "NU mai stă o secundă!" + scandal major cu Dică

Articol de , - Publicat luni, 14 mai 2018 11:13

Viitorul lui Denis Alibec la FCSB e din ce în ce mai puțin probabil. Atacantul de 27 de ani are mari șanse să se despartă de formația roș-albastră la finalul acestui sezon. 

Jucătorul pe care FCSB i-a plătit Astrei 2,04 milioane de euro nu mai este dorit nici de Gigi Becali. Patronul echipei a anunțat că Alibec a intrat pe lista neagră a fotbaliștilor de care se va despărți în vară. 

"Ia du-te pe câmp tu cu McLarenul ăla al tău! Ce a făcut Alibec de mă iau așa de el?  O să vedeți voi ce a făcut. E la revedere!! Să scăpăm de el! E obraznic! Ne strică toată echipa. Din cauza lui s-a stricat tot", a tunat Gigi Becali aseară, în direct la TV. 

În spatele declarațiilor s-ar afla însă cu totul altceva. Denis Alibec refuză să semneze actul conform căruia nu mai are de primit niciun ban de la echipă, necesar echipei pentru dosarul de licențiere pentru sezonul viitor. 

Atacantul are de primit 30.000 de euro, prima pentru calificarea în play-off-ul Champions League, promisă de Gigi Becali înaintea dublei cu Viktoria Plzen (2-2, 4-1).

Șefii clubului l-au anunțat să uite de primă, după evenimentele din sezonul regulat, de la Voluntari, când Alibec a lovit cu piciorul ușa de la intrare la vestiare după ce a fost schimbat. Deși Becali l-a sunat pe Denis și l-a anunțat să uite de amendă și să se concentreze pentru a doua parte a sezonului, oficialii tot nu vor să îi plătească prima. 

Gigi Becali: "A luat 15.000 de euro"

Gigi Becali a vorbit pentru GSP.RO despre situația lui Alibec și motivul pentru care nu a încasat de 30.000 de euro pentru calificarea în play-off-ul Champions League.

"El zicea că vrea 30.000 de euro primă. Eu i-am dat 15.000. Că așa e clauza. Primești primă în funcție de minutele jucate. El a jucat de 15.000. Alții au primit 5.000 sau 10.000. Dar el zicea că vrea 30.000. Oricum el nu va mai juca la Steaua. Este exclus din lot. Aici s-a terminat cu indisciplina. Nu va mai juca. Așa a decis Vasi", a spus Becali pentru GSP.RO.

Nu e în lotul pentru meciul de la Craiova!

FCSB atacă meciul care o poate menține în lupta pentru titlu până în ultima etapă fără Denis Alibec. Jucătorul a fost lăsat acasă de Nicolae Dică după ultimul antrenament. 

Atunci, Denis ar fi avut o discuție mai aprinsă cu antrenorul, căruia i-ar fi cerut explicații pentru comportamentul pe care îl are față de el. Dică n-a acceptat riposta jucătorului și l-a dat afară din antrenament. 

Practic, Nicolae Dică va avea o singură soluție pentru postul de atacant la meciul de la Craiova: Harlem Gnohere. "Bizonul" nu traversează nici el un moment excelent, având 3 etape fără gol marcat. 

Atacantul francez n-a mai marcat de la meciul câștigat la Giurgiu, scor 3-0, ultima victorie a roș-albaștrilor în acest play-off. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
timm
timm  •  14 Mai 2018, 18:45
Postat de crimson.veritas pe 14 Mai 2018, 14:44

Sunt banii lui ... face ce vrea cu ei ...:)) Dar 'prima pentru calificarea in play-off' ??? ...:)) Pe aceeasi linie de gandire ... poate sa le dea prima si pentru ca ajung ... la antrenamente ...:)) Singurele obiective ... in opinia mea ... demne de prima sunt ... 1. Castigarea Titluli de Campioana a Romaniei ... 2. Calificarea in Grupele CL ... 3. Primavara Europeana! ... Becali are intentii bune ... dar este stricat de acest cancer / indoctrinare ... care se numeste ... RELIGIE ... flagel care a parjolit sute de generatii si zeci de civilizatii de pe fata pamantului ... nici o boala, nici un razboi, nici un comunism, fascism ... nimic nu reprezinta un pericol si un prejudiciu mai mare pentru specia umana ... decat religia ... care asaneaza dpdv intelectual specia umana ... si viitorul speciei umane! La FCSB ... este nevoie ... in primul rand de o persoana care sa se priceapa ... la management ... si nu ma refer la profitori care se perinda in general pe la cluburile romanesti ... ci un profesionist adevrata de afara ... MM-ul de exemplu ... este degeaba ... singura lui ocupatie ... este sa lanseze ironii pe fb ... inainte meciurilor cu FCDB ... alt orizont de prepcupare nu are ... iar visul lui in viata ar fi sa faca acelasi lucru care-l face acum ... dar de la FCDB ... un golanas cu aura de peluzar ultras! Partea a 2-a este ... antrenorul ... care lipseste de la echipa ...dupa Costel Galca ... echipa nu mai are un stil de joc ... o strategie de obiectiv, joaca dupa ureche!

Era vorba de play offul CL. Nu inteleg Tu CE e aia.

timm
timm  •  14 Mai 2018, 18:42

Gigi e suparat, pe Alibec, ca nu-i spune cu ce motiv sa mearga la TAS, anul acesta. Vrea sa castigat tiutlul la TAS contact CFR.

tezeu99
tezeu99  •  14 Mai 2018, 17:51
Postat de cristi_oase pe 14 Mai 2018, 16:02

Ce ai tu cu biserica ca ea ne invata numai de bine si sa dam bani la cutia milei sa ajutam si preoti saraci si rudele lor.Si votam pe cine zice preotu si de aia traim asa bine in tara asta si alti in alte tari nu. Si o sa avem si catedrala sa se vada de pe luna .mantuiestete pacatosule!!!

*** Nu mai bine ne ocupăm de educație și de știință și nu de prostii primitive, debitate de oamenii de acum 3000 de ani?? Uite, dacă mergi la doctor, ai vrea să se uite ăla pe o carte medicală de acum 3000 de ani si să te trateze după ea sau ai vrea să consulte ultimele articole de medicina modernă? Aaa, ***, credinciosule!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează