FOTBAL  »  Superliga  »  RĂSPUNS

EXCLUSIV Războiul declarațiilor între președintele Concordiei și Șumudică: "Sunt de acord cu Mihai Stoica! Eu nu am pierdut banii mizând ca Mama Omida a fotbalului românesc"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 21 iulie 2016 16:39

Cristian Tănase, președintele Concordiei Chiajna continuă atacurile la adresa lui Marius Șumudică, după un episod incredibil povestit astăzi într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Gazetă.

"Am luat act cu surprindere de declarația clovnului fotbalului românesc, Șumudică Marius, care e din păcate antrenorul campioanei României, acesta fiind unul din motivele dezastrului fotbalului românesc.. El a beneficiat de un lot de jucători extraordinari cu o conducere la fel, fiind mai ușor să faci performanță cu jucători ca Teixiera, Budescu, Alibec, Găman, Lung jr decât cu Purece, pe care Șumudică l-a trimis la echipa a doua a Chiajnei, dar pe care zeul fotbalului românesc, Gică Hagi îl consideră fotbalist de națională.

La fel s-a întâmplat și cu Roșu, nu 5 de roșu cum e obișnuit Șumudică, ci jucătorul Neluț Roșu pentru care Concordia a avut oferte concrete, dar Șumudică nu a dat doi bani pe acest fotbalist valoros. El nu e obișnuit să crească tineri, ci să se ascundă în spatele unor fotbaliști cu experiență foarte mare.

Legat de terenurile sintetice de care a pomenit acum dar și când antrena Chiajna, spunând că nu e posibil să fie condus de unul care a făcut la viața lui doar două terenuri sintetice, vreau să aduc o completare: pe terenurile alea sintetice de la Dinamo s-au format jucători pe care Dinamo a luat milioane de euro și care în ziua de azi sunt titulari la echipele lor și au o reală perspectivă. De banii obtinuți de acolo ca business eu am făcut ceva și i-am înmulțit, nu i-am pierdut mizând pe diverse previziuni ca Mama Omida a fotbalului românesc.

Eram convins că va brava cu titul si Supercupa, Supercupă luată din postura de antrenor suspendat, așa cum îi stă cel mai bine, obținute de poate cei mai buni jucători din România și de stafful său tehnic. Cât despre cazul Milveski, clubul Chiajna nu e sancționat așa cum minte Mama Omida cu față de Sfânta Bizantină. Boldrin a fost adus în România de antrenorul Mama Omida și a fost înregistrat perfect regulamentar identic cu Milveski și la Chiajna și la Astra. Acum, brusc reclamă metodele de înregistrare. Atunci când s-a folosit de Boldrin nu erau probleme. De aici reiese so caracterul său arhicunoscut.

Nu sunt genul care să iasă în față cu asemenea declarații dar nu mai pot permite unui asemenea personaj de circ să facă și să zică ce vrea în fotbalul românesc fără ca cineva să ia atitudine.

Sunt de acord total cu afirmatia lui mm stoica care a spus despre Mama Omida Șumi, că s-a născut să fie antipatic și consider că ceea ce a spus managerul Stelei e mult prea puțin pentru Mama Omida Șumudică", a spus președintele Concordiei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  22 Iulie 2016, 00:32

Domnul Prodan cu fusta si sotia manelist,scoate anumite personaje jenante care nu au altceva de favut decat sa inga...clante...ma rog...:)))))

andyandrei2015
andyandrei2015  •  21 Iulie 2016, 21:22
Postat de dl.axinte pe 21 Iulie 2016, 19:00

...sumudica=mizerie... un personaj atat de josnic merita sa aiba soarta echipei care l-a consacrat....

corect

dl.axinte
dl.axinte  •  21 Iulie 2016, 19:00

...sumudica=mizerie... un personaj atat de josnic merita sa aiba soarta echipei care l-a consacrat....

Vezi toate comentariile (20)
Comentează