FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Răzvan Burleanu a provocat un scandal la UEFA: „Trebuie să spunem adevărul acum. Așa i-am închis gura!”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 12:04 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 14:29

Florin Prunea, 51 de ani, fostul portar al echipei naționale, fost angajat la Federației Române de Fotbal, iar în ultimii ani în mai multe funcții de conducere în executivul cluburilor din Liga 1, a participat la o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Florine, tu de ce nu te-ai apucat de antrenorat?
- Mi-am dat seama că nu sunt făcut de antrenorat când eram la AFAN.

- Când lucrai cu Alex Rădulescu. Chiar, ce mai face?
- Este într-o situație foarte precară. Stă la copii, nu ne mai recunoaște, este bolnav. Are probleme cu sănătatea. Cred că a stat 12 ani în penitenciar... A plătit pentru greșelile lui. Îmi pare rău, ce să zic... Doamne ferește! O tragedie pentru toată lumea. Familia respectivă avea un singur băiat... Și el, nenorocit, părăsit și de soție... O situație foarte delicată.

- Practic atunci ai început treaba în administrație.
- Mi-am dat seama că e bine să fac treabă în administrație. Toți au luat-o pe partea tehnică, abia acum a venit și Gică Popescu. Mi-era greu la început... Nu am răbdare să fiu antrenor, sunt coleric, mai aprig. Nu mi-a plăcut, îmi place mai mult administrația.

- Acum ce faci?
- Sunt șomer de lux, dar am doi nepoți unul de trei ani și unul de o lună. Îmi omor timpul cu ei, în rest mai la o emisiune. O să vedem ce fac.

- Te-ai reactivat la UEFA?
- Am reînceput treaba, da! Când eram președinte de club eram în incompatibilitate. Nu puteam să merg delegat decât la meci interțări sau U21. Acum mi-am făcut hârtie la UEFA și sunt pe un loc special acolo. Federația Română ne-a scos pe toți, iar eu am fost primul de pe listă. L-au scos și pe Patrițiu Abrudan după ce i s-a reproșat că s-a întâlnit cu Lupescu în campanie la Cluj. Trebuie să spunem adevărul acum! El era unul dintre cei mai buni observatori și un om de o calitate incredibilă.

- Tu cum ai rămas dacă nu ești angajatul FRF?
- UEFA a spus: "Ne pare rău! Pe Florin Prunea îl știm de atâția ani. Este un fost jucător cu două Europene și două Mondiale. Este un observator foarte apreciat de către noi, își face rapoartele foarte bine, deci îl oprim". Burleanu a făcut scandal p-acolo: "Că nu se poate, că doar dacă ești în Federația Română de Fotbal". "Nu! La UEFA avem locuri speciale pentru foștii jucători". Și-așa i-am închis gura.

- Deci ești pregătit să începi iar treaba.
- Aștept să treacă situația asta specială din fotbal, dar sigur voi începe treaba tot în administrație.

Sunt aproape de fenomen, abia aștept să dea drumul la stadioane și să merg la meciuri. Toată ziua stau să măp uit la meciuri. Am avut discuții cu un club, dar momentan nu este momentul. Să vedem. Nu este momentul să spun
Florin Prunea

CITEȘTE ȘI

Ediție eveniment » Cosmin Olăroiu, interviu exploziv: „Am renunțat la contract ca să vin antrenorul echipei naționale. Dar...”. MIERCURI, de la ora 20:00, pe GSP.RO, la „Prietenii lui Ovidiu”

EXCLUSIV Eric, totul despre relația cu Gică Hagi și plecarea de la Viitorul: „I-am arătat soției, nu credeam că vorbește așa despre mine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  13 August 2021, 15:59

UEFA a spus: "Ne pare rău! Pe Florin Prunea îl știm de atâția ani. Este un fost jucător cu două Europene și două Mondiale. Este un observator foarte apreciat" ;))))))) :D :D Sunt convins ca UEFA i-a spus asta lui Prunica-fomica-dolarica

the.fixer
the.fixer  •  04 Ianuarie 2021, 17:09
Postat de Laurentiu Pelihaci pe 04 Ianuarie 2021, 17:03

Da.ȘUMUDICĂ este BUCUREȘTEAN.SI E SMECHER.REZULTATELE ÎL RECOMANDĂ.ARTICOKUK ESTE DESORE PRUNEA. ***, îți stă ȘUMUDICĂ în gât. ȘUMUDICĂ, ***. Dacă ai față-n față cu SUMUDICĂ,ai lăsa capul plecat și ai spune "sărut mâna, nenea"

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1101626986897545
Laurentiu Pelihaci  •  04 Ianuarie 2021, 17:03

Da.ȘUMUDICĂ este BUCUREȘTEAN.SI E SMECHER.REZULTATELE ÎL RECOMANDĂ.ARTICOKUK ESTE DESORE PRUNEA. ***, îți stă ȘUMUDICĂ în gât. ȘUMUDICĂ, ***. Dacă ai față-n față cu SUMUDICĂ,ai lăsa capul plecat și ai spune "sărut mâna, nenea"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează