FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - JUVENTUS 3-1

EXCLUSIV Reacția conducerii Chiajnei după gestul făcut în meciul cu Juventus: "Toți am fost exasperați"

Captură TV Digi Sport
Captură TV Digi Sport

Articol de - Publicat miercuri, 23 mai 2018 14:00

Concordia Chiajna a câștigat marți, 3-1 cu Juventus București, din etapa 12-a din play-out.

La golul de 3-1, Dan Bucșa, mijlocașul Chiajnei, a suprins pe toată lumea după ce a gesticulat nervos și a înjurat (Detalii aici).

Contactat de GSP.RO, Cristi Tănase, președintele Concordiei Chiajna, a explicat gestul făcut de jucătorul echipei lui Ionuț Badea. 

"Reacția a fost una descătușare nervoasă, o eliberare de stres și presiune. Nimic mai mult. Au fost multe speculații care nu-și au rostul. Toți am fost exasperați pentru că am avut patru ocazii la 2-1. Suntem într-o situație dificilă și aveam nevoie de victorie. Să se observe că Dan a alergat 12 kilometri în acest meci. În plus, Caparco a jucat accidentat. Dorința jucătorilor de a câștiga era foarte mare. Ne-am pregătit foarte bine pentru că era un meci delicat. Juventus și-a apărat onoarea, a vrut să câștige.

Nu se poate să fie atâtea speculații. Nici de glume nu sunt bune. Trebuie apreciat efortul jucătorilor și al staff-ului. A fost doar o eliberare de presiune. Jucăm cu sabia deasupra capului. Îi felicit pe jucători și pe cei din staff ", a declarat Cristi Tănase pentru GSP.RO.

"Claudiu Bumba nu e exclus din lot"

Tănase a vorbit și despre situația lui Claudiu Bumba, mijlocașul de 24 de ani, care nu a jucat în meciul cu Dinamo pentru că a fost la o nuntă și nu a fost convocat pentru meciul cu Juventus. 

"Claudiu nu a fost exclus din lot. E jucătorul Chiajnei și e posibil să continue și pentru următoarele sezoane. E în programul echipei. A avut un eveniment și l-am înțeles. El ne-a cerut voie o dată să plece, antrenorul i-a spus că are nevoie de el, iar lui Claudiu i-a fost rușine să mai ceară voie încă o dată. Va decide antrenorul ce sancțiune va suporta", a adăugat oficialul ilfovenilor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
smdb
smdb  •  23 Mai 2018, 15:36

Si portarul Chiajnei, care era in prag de atac de panica la golul 3, tot descatusarea si-o manifesta si el? :))))

vladutz13
vladutz13  •  23 Mai 2018, 14:56

Mda, uneori se arunca prea usor cu acuze de blaturi sau mai stiu eu ce. Ia mergeti si uitati-va la meciuri d-astea de pe sintetice fara nicio miza la pariuri daca e lumea super relaxata, nu injura nimeni, nu? :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează