FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Reacția conducerii lui Dinamo după actele de vandalism ale ultrașilor

Suporteri Dinamo
Suporteri Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 iunie 2019 16:19

Conducerea lui Dinamo, în frunte cu Ionuț Negoiță, caută o formulă de a se întâlni cu reprezentanții suporterilor pentru a încheia „războiul civil”, mai ales că reunirea echipei e programată pe 17 iunie.

"Câinii" sunt dezbinați și continuă acțiunile grupului sau grupurilor de suporteri îndreptate împotriva conducerii actuale a clubului. După acte de vandalism, apostrofări, bannere denigratoare, suporterii sunt chemați de șefii grupării să facă pace.

Conform informațiilor GSP.RO, conducerea lui Dinamo a plănuit o întrevedere cu reprezentanții fanilor pentru a afla cum se poate ajunge la armistițiu în condițiile reale ale prezentului, adică Rednic demis și Neagoe antrenor.

"Să vină unul, doi reprezentanți ai fiecărei facțiuni din galerie, a cât mai multor grupuri ale suporterilor, pentru a reveni liniștea la Dinamo, fiindcă nu va avea nimeni de câștigat de pe urma acestui război", au afirmat surse apropiate clubului.

Lui Ionuț Negoiță îi surâde ideea și este dispus la convorbiri, este de acord să discute cu fanii, chiar dacă aceștia l-au înjurat și apostrofat în ultimele zile.

"Pacea ar trebui să domine între oameni, să încercăm să nu mai fim sălbatici. Isus e cu brațele deschise și pe cruce, ca să ne îmbrățișeze pe toți. Eu vreau pace, ar trebui să se organizeze o adunare conciliantă. Suporterii adevărați ai lui Dinamo nu dau foc, nu vopsesc mașini"
Cornel Dinu

"Cine scoate sabia, dacă nu știe de pace, ar trebui tot sabia, a dreptății, să-l curețe! Eu am fost cel mai jignit de 3-4 indivizi în ultimii ani, pe internet. Dar ei, săracii, oi dirijate, rătăcite, cum se spune și la biserică, nu fac parte din grupul adevărat de dinamoviști adevărați"
Cornel Dinu

Supărarea lui Il Luce

Vineri seară, la meciul de gală dintre gloriile lui Dinamo și ale Rapidului, cele câteva sute de spectatori s-au concentrat doar pe războiul cu conducerea de acum a clubului, fără a scanda o dată numele lui Mircea Lucescu și Cornel Dinu, legende ale "câinilor", oameni care au stat pe banca lui Dinamo în premieră, unul lângă celălalt, la partidă. Lucescu a fost supărat de situație: "Nu e normal, de aceea noi suntem unde suntem, ca țară, comparativ cu restul Europei".

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
198403433930462
Negoescu Ion Bebe  •  10 Iunie 2019, 07:04

DOMNULE NEGOIȚĂ CHIAR NU VREI SA ÎNȚELEGEȚI CARE SUNT PRETENȚIILE LUI DINAMO, NU ÎNȚELEGEȚI CA TOATĂ SUFLAREA DINAMOVIST, MAI PUȚIN balanescu dumneavoastră și încă cit a care vor sa ia în continuare comisioane, ÎL VREA DEMIS PE balanescu ȘI REPUS ÎN FUNCȚIE PE MIRCEA REDNIC ȘI ASA CLUBUL PE CARE ÎL IUBIM VA AVEA DOAR DE CISTIGAT, PRIN STABILITATE, PACE ȘI INPLICAT VENIREA DE SPONSORI.

caoradea
caoradea  •  09 Iunie 2019, 22:40

"Inteligentul" de Dinu, vorbeste de sabie, de pace, de civilizatie... tocmai el... Mai bine ar plimba cainele si ar scrie incontinuare memoriile, sa aiba lumea in ce sa impacheteze pestii. Ca incet nu o sa avem ziare in care sa impachetam...

lapusneanul
lapusneanul  •  09 Iunie 2019, 22:33

gluma lunii iunie, pianistul nu se intalneste cu antrenorii dar se intalneste cu suporterii..:)

Vezi toate comentariile (24)
Comentează