FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Reacția surprinzătoare a unui jucător dinamovist, după ce a fost exilat de la echipă: "Nu știu, fraților, care e situația, sunt în vacanță!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 08 iunie 2017 00:00

Ultimatumul s-a transformat în exil! Gazeta Sporturilor anunța în urmă cu două zile că Patrick Petre a primit un ultim avertisment din partea conducerii.

Dar situația s-a înrăutățit după ce a apărut ipostaza cu junele de 20 de ani la cazinou, un detaliu surprins de către suporterii rivalilor și expus imediat pe rețelele de socializare.

Patrick Petre este trimis la reciclare de către Dinamo, dar, momentan, nu se înghesuie nimeni din Liga 1 să-l accepte. ”Nu știu, fraților, care e situația, sunt în vacanță”, a replicat tânărul de 20 de ani.

În ediția tipărită de azi și pe platforma digitală puteți citi declarația completă a lui Patrick Petre și alte detalii despre situația sa!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
fangigi
fangigi  •  08 Iunie 2017, 20:48

Nici in vacanta nu lasati omul in pace?

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  08 Iunie 2017, 13:40

Nu-l mai plangeti atata! Mi-a zis mie un coregraf ca e ca si transferat. La... Casino Salzburg! Augh! Augh! Augh!

sadiku
sadiku  •  08 Iunie 2017, 11:46
Postat de iosif_vs pe 08 Iunie 2017, 00:46

Galbeaza a dat in slujitorii lui gelu eftimie, tot mai neputinciosi pe zi ce trece. Corbul danciulescu intra in pamant de rusine cand il suna astia de pe la televiziuni sa-l intrebe de transferuri, mutu la fel, pleaca nervos de la interviuri fiindca stie ca nu sunt bani si vine prapadul..

Si vin cei de la fcsb sa-i umilim ....cum esti tu umilit zi de zi de toti userii

Vezi toate comentariile (18)
Comentează