FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

EXCLUSIV Reacții dure după cooptarea PCH în Consiliul de Administrație! De la proverbe populare la ”frica teribilă a mincinosului Negoiță”

Articol de GSP - Publicat joi, 26 aprilie 2018 16:17

Cornel Dinu, legenda clubului și administrator al roș-albilor, și Răzvan Oprea, inițiatorul Asociației "Dinamoviști pentru Dinamo", au reacționat astăzi după ce Asociația "Peluza Cătălin Hîldan" a fost cooptată în Consiliul de Administrație a clubului, lucru ce se va materializa pe data de 28 mai când e prevăzută ședința CA.

Mai întâi, Mister a punctat: "Nu vreau să cred că așa cum l-am cunoscut pe domnul Negoiță va lega numele său și-al lui Dinamo 1948 de acela al câtorva nelegiuți care au mai rămas în «Peluza Cătălin Hîldan» și-au pângărit numele lui Cătălin și societatea care cuprinde anul înființării clubului prin ceea ce au făcut.

Altfel s-ar adeveri înțelepciunea populară: «Spune-mi cu cine te iei, ca să-ți spun cine ești!». Nu cred că domnul Negoiță ar fi vândut acțiuni când toată lumea știe că acele acțiuni sunt sub sechestru. Seamănă mai degrabă cu diversiunea aceea de la tribunal a înregistrării societății. Dacă face o cesionare de acțiuni prin mărire de capital este tot o vânzare și asta nu ar fi în regulă".

Răzvan Oprea a fost mai dur: "Domnul Negoiță ne-a mințit în tot acest timp. E o sumă mică, 25.000 de lei, 250 de acțiuni, dar gestul contează. Liderii aceia din PCH au încercat să distrugă proiectul nostru de la început, au fost unealta cuiva. Iar acel cineva s-a lămurit cine e, că tot strigau peste tot că sunt omul lui Badea sau al altcuiva. Hoții strigă hoții! Domnul Negoiță nu vrea să vândă cu adevărat, altfel n-ar fi apelat la această mașinațiune, ca să blocheze singurul proiect viabil de a cumpăra clubul Dinamo.

Domnul Cornel Dinu a vorbit cu oameni de afaceri, cu oameni cu putere în diverse companii, dispuși să ni se alăture, iar asta i-a făcut o frică teribilă domnului Negoiță, care acum încearcă să distrugă acest proiect. Ceilalți n-au proiect socios, ci unul de susținere al clubului cu banii unor oameni de rând, o asociație a câtorva oameni care acum au reprezentare în Consiliul de Administrație al grupării.

Pot încasa de la oameni donații pe care le dau clubului, adică lui Negoiță care l-a vândut pe Nedelcearu cu trei zile înainte de derby. Totul pare făcut pe ascuns, este o acțiune a unui om disperat care nu vor să vândă Dinamo unor oameni responsabili. Noi vom continua proiectul, fiindcă sunt oameni responsabili ce-și doresc acest lucru, suporterii sunt alături de noi".

"Ieri a fost episodul cu furtul de nume de la Tribunal. Pe 16 mai vom clarifica și cu statutul juridic, fiindcă cei din PCH doar au vrut să ne întârzie, să ne blocheze" Răzvan Oprea, inițiatorul ADPD

Citește și: OFICIAL // Premieră istorică: PCH intră în Consiliul de Administrație al lui Dinamo! » A fost convocată adunarea generală a acționarilor: "Lansăm proiectul socios DDB"

Playtech: CE TRAGEDIE! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu. Vestea cutremurătoare a zilei


Comentarii (15)
fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  26 Aprilie 2018, 19:29
Postat de oklahoma. pe 26 Aprilie 2018, 18:37

Ptr. tine, sadikule: singurele cluburi patronate de suporteri sunt alea de liga inferioara. Asta ca sa stii ce te asteapta. Tu, rupert, poison si toate neamurile voastre, daca vindeti tot ce aveti, tot nu puteti tine clubul mai sus de liga a 3-a hahahahahahhahahaahahhaha

daca vand tot ce am ...iti cumpar tot neamul din bacau

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  26 Aprilie 2018, 18:40

Negoita va reusi in cele din urma sa distruga Dinamo. Nici nu investeste dar nici nu renunta sa lase pe altii s-o faca. Boala lunga, moarte sigura, cum se spune in popor. Se vede ca toate variantele vehiculate prin presa in ultima vreme au fost ori fumigene, ori "proiecte aeriene" gen Laputa, insula zburatoare descrisa de Jonathan Swift. Eu zic sa inchideti definitiv acest subiect, nu merita risipa de efort intelectual.

oklahoma.
oklahoma.  •  26 Aprilie 2018, 18:37
Postat de fcsbnuesteaua pe 26 Aprilie 2018, 18:14

Postat de kwd_2015 pe 26 Aprilie 2018, 11:28 Articol mincinos. Asta, pentru ca atletico textila a spus ca suporterii dinamovisti au cel mai ridicar nivel din Romania. Tibilache aitista noastra e cel mai bun exemplu.

Ptr. tine, sadikule: singurele cluburi patronate de suporteri sunt alea de liga inferioara. Asta ca sa stii ce te asteapta. Tu, rupert, poison si toate neamurile voastre, daca vindeti tot ce aveti, tot nu puteti tine clubul mai sus de liga a 3-a hahahahahahhahahaahahhaha

Vezi toate comentariile (15)
Comentează