FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Rednic, detalii din culisele transferului lui Gnohere la Steaua: "A ales performanța! A refuzat un salariu de 50.000 de euro" » Antrenorul îi atacă pe șefii lui Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 07 ianuarie 2017 14:57

Mircea Rednic, omul care l-a adus pe Gnohere la Dinamo, a vorbit pentru GSP.RO despre transferul acestuia la Steaua și a declarat că nu înțelege de ce atacantul a acceptat oferta lui Becali.

"Pe mine mai puțin mă interesează. Nu am mai vorbit cu el de câteva luni. A refuzat oferte pe bani mulți. El a fost cel care a ales Steaua. Eu și fiica mea nu l-am sfătuit să meargă la Steaua. Este decizia lui. A preferat performanța în loc de bani.

Eu nu înțeleg de ce a ales Steaua. A avut oferte mari. La Steaua are un salariu de 15.000 de euro pe lună, dar a avut oferte de 45-50.000 de euro pe lună. El a fost cel care a decis. Nu a fost influențat de mine sau de impresar. Jucătorul este cel care decide.

Problema e că la Steaua e și Alibec, care sigur va juca titular. Gnohere va fi mai mult rezervă. Nu-l văd pe Reghe să joace cu amândoi. Au același stil. Sunt atacanți care joacă în fața porții. La  Dinamo, el a acceptat concurența cu Essombe", a spus Rednic în exclusivitate pentru GSP.RO.

Fostul antrenor al lui Dinamo a vorbit și despre șefii "câinilor", spunând că nu înțelege de ce l-au vândut pe Gnohere acum.

"Surprinderea mea e că Dinamo a acceptat. De ce nu l-au dat în vară? Luau 800.000. Ai ajuns să vinzi jucători pe 200.000 - 250.000 de euro, așa cum ai făcut Marc și Anton... Sunt bani puțini. Dacă tot îl lași la Steaua, trebuia să o faci în vară", a adăugat Puriul.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (68)
120673851726017
Dreptatea Doare  •  08 Ianuarie 2017, 00:42

Nu degeaba i se spune Strimbul

zecs93
zecs93  •  08 Ianuarie 2017, 00:36

rednic e de vina, sunt sigur de asta, el la dus la fcsb prin fii-sa, stim cu toti cum a plecat de la Dinamo Rednic, certandu-se cu negoita,iar orgoliu nu la tradat si uite ca facandu-i rau lui negoita la directionat catre fcsb, doar ca pe noi suporterii dinamovisti ne doare la banana de gioarsa asta, nu mai juca-se nmk, daca mai juca ca pe vremea lui rednic si era un titular incontestabil poate imi parea rau, dar asa ??? !!! Chiar n-a mai jucat nmk Gnohere la noi !!! Ba am mai luat si bani pe el pe final de contract, teapaaa ci0baneee !!!

agentul0007
agentul0007  •  08 Ianuarie 2017, 00:20

Oare rednic in declaratia asta vrea sa zica ca nu el la dus la fcsb, sa nu para un tradator ca isi duce jucatorii de la dinamo la rivala fcsb . marii dinamovisti nu isi ajuta marea rivala . exemplu sumudica care nu a vrut sa vanda jucatori la aia din berceni "fc gazde " ,dar patronul a vrut doar profit

Vezi toate comentariile (68)
Comentează