FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Reghecampf a aflat verdictul Comisiei de Disciplină! Ce pedeapsă a primit după eliminarea cu Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2017 14:46

FCSB a pierdut în prelungiri meciul cu Dinamo, 1-2, iar Laurențiu Reghecampf a fost eliminat de "centralul" Ovidiu Hațegan, la semnalizarea asistentului Octavian Șovre.

  • Antrenorul de 41 de ani a fost suspendat, miercuri, două etape;
  • FCSB a făcut contestație, cerând amânarea executării pedepsei, la fel ca în cazul Șumudică-Astra, dar aceasta a fost respinsă în ședința de astăzi!
  • Astfel, tehnicianul nu va mai sta pe banca FCSB-ului în acest sezon!

Totodată, partida pierdută cu Dinamo ar putea fi ultima pentru Reghecampf pe banca lui FCSB. Antrenorul are mai multe oferte din zona Golfului și ar putea părăsi echipa la finalul acestui sezon.

La rândul său, Laurenţiu Reghecampf l-a acuzat pe arbitrul asistent Octavian Şovre că l-a înjurat "ca la uşa cortului".

"Se lucrează foarte bine împotriva noastră. Şi când am fost eliminat, Şovre s-a simţit jignit, dar el îmi înjură ca la uşa cortului asistentul. Eu doar am întrebat, dar arbitrii sunt foarte sensibili, nu se poate vorbi cu ei".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
capitza1967
capitza1967  •  05 Mai 2017, 22:11

Sunt stelist de 50 de ani si nu-mi pare rau de suspendarea lui . Mai mult decat atat m-as bucura sa nu mai prinda banca echipei Steaua . In cel de-al doilea mandat s-a facut de rusine cu astfel de realizari la lotul pe care l-a avut la dispozitie .

cris4co
cris4co  •  05 Mai 2017, 21:40

1. Din loja va vedea si el mai bine obstructiile prin care a castigat meciuri. 2. Gigi i-si poate varsa nervii ! 3. Alibec are liber la bataie !

danut1971
danut1971  •  05 Mai 2017, 21:30

ha ha ha cine a mai ramas acum pe banca rusinii un singur prost mimisor findca al doilea prost righi a fost suspendat

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close