FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Remaniere totală la Dinamo! Mircea Rednic a anunțat încă un jucător că nu se mai bazează pe el

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 08 ianuarie 2019 15:19

În ziua în care Dinamo s-a înțeles cu scoțienii de la St. Mirren pentru împrumutul lui Mihai Popescu, Mircea Rednic a mai anunțat un jucător că nu mai intră în vederile lui pentru restul campionatului.

Conform surselor GSP.ro, fundașul dreapta Laurențiu Corbu, 24 de ani, a fost înștiințat de "Puriu" că nu va face deplasarea în cantonamentul din Antalya. Asta în ciuda faptului că e singurul fundaș dreapta de meserie din lot și apărătorul care a greșit cel mai puțin în actualul sezon!

Fundașului nu îi va fi reziliat deocamdată contractul, oficialii echipei sperând să-l împrumute pe Corbu la altă echipă sau, în cel mai optimist caz, să obțină o sumă de bani de pe urma lui. 

12 meciuria bifat Corbu pentru Dinamo în actualul sezon

Giorgos Katsikas, Tomislav Gomelt, Sergiu Hanca și Mircea Axente sunt alți patru jucători care nu vor zbura alături de colegi în stagiul de pregătire din Antalya, însă situația acestora era pecetluită de mai multe zile.

Reunirea lui Dinamo va avea loc miercuri, 9 ianuarie, la Săftica. Echipa lui Rednic va efectua un singur stagiu de pregătire, în Antalya, între 11 și 25 ianuarie. În Turcia, "câinii" vor juca amicale împotriva lui Hajduk Split (13 ianuarie), FC Sion (16 ianuarie), Metalurgs Liepaja (20 ianuarie) și Dinamo Moscova (23 ianuarie). 

Vezi și: EXCLUSIV Plecare de ultim moment de la Dinamo! Un titular semnează cu o echipă din Scoția!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
467991146719096
Costel Rosoiu  •  09 Ianuarie 2019, 10:36

Daca Rednic ii da pe toti afara,cu cine mai joaca? Este curios,eu stiu ca daca dai pe unul afara aduci altul mai bun,insa pana acum nu s-a vazut asta.Sa dea dumnezeu,dar parca ii vad pe dinamosti abonati la retrogradare,mai mare rusinea.De 51 de ani de cand sunt suporter al echipei Dinamo Bucuresti,nu s-a intamplat acest lucru pana acum,si deja am devenit cicumspect

waves
waves  •  09 Ianuarie 2019, 03:09
Postat de unico_biancorossi pe 08 Ianuarie 2019, 18:39

Nu este user dinamovist. E clona. A existat candva userul calinescu, un agramat sadea, din arad de felul lui, dar nu mai scrie de prin 2010. Clona este facuta de celbrii clonatori imperator sau terminator, de cel putin vreo 5 ani. Asa sunt unii, cu asta se ocupa de ani de zile, sunt frozen pe gsp. Cat priveste operatiunile lui Rednic, cinste lui. In sfarsit s-a prins si gazeta insolventa ca cineva face curatenie la FC Dinamo. Cine putea avea autoritatea de a schimba dantura stricata, decat unul ca Puriul ? Ani de zile imitatiile alea de sportivi au concediat antrenori dup antrenori, unii de valoare. In sfarsit, clubul a inteles ca trebuie operatie capitala, lotul trebuia regenerat, nu tehnicienii. Bravo, Rednic, da-i afara ! Nu merita nici macar un scui pat, au murdarit culorile alb rosii, afara ! Cat despre imitatiile de jurnalisti... He he, nu scapa de insolventa, au 2-3 comentarii la fiecare fals si uz d e fals, la altele, nici drq nu scrie nimic. Nici macar clonele shtoaiei migratoare.

Știu era unul de mult CALINESCU ,scria agramat rău ,și numai cu CAPS.Nu știu dacă asta este clona ,dar ambii au niste idei de îți stă mintea-n loc..Ceva de genul sa vina Grigoraș acum antrenor,sau să revină Bumba " cel mai bun mislocas de creație de la Hagi încoace" că să - să-l citez .Ai uneori senzația daca cunoști cat de cat fotbal că omul este prostălăul rau.Da știu că majoritatea userilor sunt clonați pe aici .Și tu din ce îmi aduc aminte cândva scriai pe aici și apărea și o clona a ta în același timp....

1745flo
1745flo  •  08 Ianuarie 2019, 19:18
Postat de bogdany8 pe 08 Ianuarie 2019, 18:46

Lasa tu parerea despre Rednic ca este unu din cei mai buni antrenori pe care ii mai are Romania. REZULTATELE vorbesc de la sine. Cu accei jucatori enumerati de tine, suntem pe locu 11 mai aproape de retrogradare, si asta datorita infumurarii pr0st0vanului de bratu

Sunt unii chibiti ce se pricep mult mai bine la fotbal ca Rednic, ce ne miram!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează