FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Replica lui Dinamo la transferurile Stelei: unul dintre cei mai curtați mijlocași din Liga 1 semnează duminică!

Articol de - Publicat joi, 23 iunie 2016 19:38

Hamed Kone, mijlocașul de 28 de ani al lui FC Voluntari, a ajuns la un acord cu Dinamo și va semna cu trupa lui Ioan Andone în acest weekend.

Jucătorul mai trebuie doar să-și rezolve problemele cu FC Voluntari, iar apoi e liber să plece în cel de-al doilea cantonament al lui Dinamo din Slovenia.

400.000 €e cota de piață a lui Kone, conform transfermarkt.de

Jucătorul din Coasta de Fildeș a fost lăsat mai mult în vacanță pentru că a fost angrenat cu FC Voluntari în barajul pentru salvarea de la retrogradare.

5 goluri
și tot atâtea pase de gol a reușit Kone pentru FC Voluntari în sezonul trecut din Liga 1

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (61)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  24 Iunie 2016, 04:15
Postat de Cristi George pe 23 Iunie 2016, 23:51

si nici acum nu stii sa faci acordul? "Ba eu mergeam in coloana oficiala al Dictatorului Ceausescu"???? ai ramas tot la nivelul de "Ba"

Hai ba lasa-ma in pace mai fac si eu misto din cind in cind mai lasa-ma in pace cu acordul subiectului cu predicatul ca sunt plecat de 30 de ani . Intru aici doar ca sa mai aia, aia.... Nu ma mai intereseaza nici Eminescu, nici limba si literatura romana . Mai bine te-ar interesa faptul cu Romania e cea mai sarantoaca tzara din Europa dupa 27 de ani ca doar nu am adus-o eu in halul asta . Si apropo a mai zis unul pe aici romanii in general sunt rai, dezbinati, oportunisti , needucati , etc.. Pe bune de 11 ani tot am sperat ca poate, poate se ai indreapta ceva dar s-a mers din prost in mai prost . In rest vorba ta . Hei rup !

zecs93
zecs93  •  24 Iunie 2016, 01:04
Postat de unico_biancorossi pe 23 Iunie 2016, 22:17

..) nu l-ai intrebat pe zecs ? ala stie si cu ce troleu vine. daca n-ar fi zeul fabulelor si printul imaginarului, ar putea fi ministrul informatiei.

lasa ca te intrebam pe tine cel care avea informatii din interioru clublui si care se pretinde a fi avocat......... ziceai candva ca reprezinti clubu Dinamo ,e clar, tu esti mana dreapta lui negoita sau macar degetu stang al sau de la picior .

10209503515522743
Cristi George  •  23 Iunie 2016, 23:51
Postat de bvd_magheru pe 23 Iunie 2016, 22:46

Ba eu mergeam in coloana oficiala al Dictatorului Ceausescu . Eram a patra masina in fatza primului ministru manea manescu . Voi erti pe margine cu florile si steguletzele .

si nici acum nu stii sa faci acordul? "Ba eu mergeam in coloana oficiala al Dictatorului Ceausescu"???? ai ramas tot la nivelul de "Ba"

Vezi toate comentariile (61)
Comentează