FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Replica lui Mirel Rădoi după ce a fost atacat de Anamaria Prodan: „Nu mă interesează ce a spus, nici nu pot să-i pronunț numele”

Mirel Rădoi nu a intrat în dialogul aprins declanșat de Anamaria Prodan
Mirel Rădoi nu a intrat în dialogul aprins declanșat de Anamaria Prodan

Articol de - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 15:28

În amplul interviu acordat azi de Anamaria Prodan Gazetei Sporturilor, agentul i-a atacat pe antrenorii care au venit la FCSB după plecarea lui Laurențiu Reghecampf, Costel Gâlcă și Mirel Rădoi.

Întrebat dacă ar vrea să comenteze în vreun fel declarațiile soției lui Reghecampf, selecționerul naționalei U21 a replicat scurt „Nu știu ce a spus și nici nu mă interesează ce a spus persoana respectivă. Scuze, nu-i pot pronunța numele”, a spus Rădoi, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Mirel Rădoi a fost principal la FCSB din iunie 2015 până în decembrie 2015, el fiind cel care i-a luat locul pe bancă lui Costel Gâlcă. Ambii s-au temut în mandatele lor că ar fi putut fi sabotați de jucătorii steliști impresariați de Anamaria Prodan

„Asta e mentalitatea de rahat a antrenorilor! Și a oamenilor care nu au educație. S-a întâmplat aşa fiindcă după Reghe au venit antrenori fără minte, zero barat, și spuneau că ăla e al lui Prodanca sau al lui Reghe” Anamaria Prodan

Vezi și: EXCLUSIV Costel Gâlcă și Mirel Rădoi, făcuți zob de Anamaria Prodan: „Mentalitate de rahat! Antrenori fără minte, zero barat!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
andrei1337
andrei1337  •  23 Ianuarie 2019, 22:03

La Bistrița, pardon!

andrei1337
andrei1337  •  23 Ianuarie 2019, 22:02

Rădoi e un tip profesionist care a calificat națională U21 la europeanul din vara anului 2019. Prodanca este un călău al fotbalului...de ce ar avea de discutat aceste 2 persoane?? Are dreptate Rădoi, nu merita sa îi pronunțe numele. Dar, sa nu uitam că și el și-a tăiat venele la Brăila pe când era angajatul ciobanului :)))

chromophobia
chromophobia  •  23 Ianuarie 2019, 17:50

Radoi este un antrenor bun si in devenire f.bun

Vezi toate comentariile (10)
Comentează