FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Costel Gâlcă și Mirel Rădoi, făcuți zob de Anamaria Prodan: „Mentalitate de rahat! Antrenori fără minte, zero barat!”

Costel Galca
Costel Galca

Articol de , - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 11:19

Impresarul Anamaria Pordan Reghecampf a acordat azi un amplu interviu pentru Gazeta Sporturilor în care a vorbit despre FCSB.

Întrebată despre faptul că antrenorii care au venit la FCSB după plecarea lui Reghecampf, Costel Gâlcă și Mirel Rădoi, au acuzat sunt sabotați de jucătorii ei, Anamaria Prodan a avut o reacție dură.

Asta e mentalitatea de rahat a antrenorilor! Și a oamenilor care nu au educație. S-a întâmplat aşa fiindcă după Reghe au venit antrenori fără minte, zero barat, și spuneau că ăla e al lui Prodanca sau al lui Reghe.

Relațiile noastre cu jucătorii vor rămâne pe viață. Încă își fac vacanțele cu noi! N-ar trebui să spun ce o să spun acum fiindcă poate le fac probleme. Toate soțiile și iubitele fotbaliștilor spun că de când am plecat noi s-a ales praful! Dacă echipa pleca în Europa, familiile jucătorilor aveau totul asigurat, cazare, mâncare, totul alături de echipă.

Era un program stabilit cu patronul, iar la Steaua nu se întâmplase niciodată așa ceva. Și nici în fotbalul românesc. Vă aduceți aminte că domnul Iordănescu dădea femeile jos din avion de parcă eram la Mecca și le trimitea la cratiță? D-asta noi n-am evoluat deloc.”, a declarat Anamaria Proda pentru Gazeta Sporturilor.

  • Laurențiu Reghecampf a plecat de la FCSB în iunie 2014, după doi ani. Pe banca roș-albaștrilor a venit Costel Gâlcă, care a stat un sezon și a câștigat 3 trofee.
  • Mirel Rădoi a pregătit-o pe FCSB din iunie 2015 până în decembrie. În decembrie, Reghe a revenit al FCSB și a plecat în iunie 2017.

Citește și:

EXCLUSIV Anamaria Prodan despre conflictul fără cale de întoarcere: „Să vă spun o poveste fabuloasă cu Giovanni la palatul lui Gigi Becali”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
cipinho79
cipinho79  •  23 Ianuarie 2019, 12:37

valoarea unui antrenor nu se poate constata la o singura echipa, e posibil ca acolo sa fi avut circumstante favorabile pentru a reusi (jucatori de calitate, stabilitate financiara), dar daca nu confirmi la urmatoarele echipe, valoarea e indoielnica. fotbalul nu inseamna doar pregatire fizica la sange, inseamna mai mult relatii de joc (nu doar in afara terenului), scheme exersate la antrenamente. acei antrenori care spun ca pe ultimii 30 de metri conteaza sclipirea jucatorilor si antrenorii nu au ce face acolo, sunt catastrofe de antrenori! inseamna ca acei antrenori paseaza impotenta lor jucatorilor!

lenroc
lenroc  •  23 Ianuarie 2019, 12:11

Nicio masă fără pește, nicio zi fără educata asta în GSP. Aveți cele mai bolnave fantezii sau luați trei lei de la zângălita.

1240085769339900
Aurelian Stoian  •  23 Ianuarie 2019, 11:50

Da , desigur , Reghe e cel mai cel in toate ! e cel mai bun antrenor din lume si antreneaza echipe al caror nume ne scapa , o are cea mai mare , etc !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează