FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV S-au încins spiritele în vestiarul lui Dinamo: "Am încercat să aplanez un conflict între doi colegi"

Articol de - Publicat vineri, 09 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 09 ianuarie 2015 13:52

Andrei Cordoş, fundaşul care s-a despărţit de Dinamo în această iarnă, a răspuns acuzaţiilor şefilor formaţiei din Ştefan cel Mare şi e de părere că îndepărtarea sa de la echipă este doar un paravan pentru alţii din interiorul clubului pentru a acoperi umilinţa cu Astra, 1-6.

În vîrstă de 26 de ani, Andrei Cordoş a acceptat să vorbească în exclusivitate pentru GSP.RO şi a ţinut să lămurească mai multe lucruri.

"Este singura declaraţie pe care o fac în acest sens pentru cunoaşterea adevărului. Nu am fost dat afară de la Dinamo aşa cum spun unii pentru a-şi acoperi eşecul unei partide pierdute. Consider că dacă nu aveam atitudinea unui învingător nu mă puteam impune atît de rapid.

Aceste declaraţii sînt doar poveşti ale unor oameni care se dau drept dinamovişti, dar adevărul este altul. Le mulţumesc suporterilor dinamovişti care au avut încredere în mine şi au văzut devotamentul meu pentru echipă.

Este adevărat că la pauza meciului cu Astra am spus că atît se poate astăzi, dar contextul a fost cu totul altul. Eu am încercat să aplanez un conflict între doi colegi care erau la un pas să se ia la bătaie.

Îmi doream să rămînem uniţi şi să reuşim să termină meciul cu bine şi pentru faptul că era ultimul meci din tur şi conta foarte mult acest lucru, dar văd că unii au înţeles altceva din atitudinea mea, iar asta este exact problema lor. Oricum, le doresc mult succes în continuare şi sînt convins că pînă la urmă timpul va scoate la lumină adevărul", a spus Cordoş.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
radu978
radu978  •  09 Ianuarie 2015, 22:01

Bunicel jucator.

dinamovist_batran
dinamovist_batran  •  09 Ianuarie 2015, 19:25

Sincer, Cordos a fost cel mai bun fundas al turului, la Dinamo. Nu inteleg de ce a fost dat afara. Probabil nu se vrea performanta la Dinamo.

calinescu_
calinescu_  •  09 Ianuarie 2015, 17:27

CAND AI LIDERI IN VESTIAR PE COSMIN MATEI SI PE FANE BARBOIANU ECHIPA POATE MERGE SI IN "B".....!!!!

Vezi toate comentariile (50)
Comentează