FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Sânmărtean a vorbit despre revenirea la Steaua: "Să mă întorc acolo?"

Articol de - Publicat vineri, 20 mai 2016 09:18

Sânmărtean este liber de contract și ar putea reveni la Steaua, dar Steaua îl mai vrea pe mijlocaşul de 36 de ani? 

"Am văzut ca se tot vorbește, ca se tot discuta, însa cu mine nu s-a făcut nimic.  Eu nu am vorbit cu nimeni, nu m-a căutat nimeni.  Şi aşa unii spun că am 40 de ani, că sunt bătrân, poate nu mai sunt dorit în fotbalul românesc.

Poate nici Steaua nu mă mai vrea. O să vedem. Sunt concentrat doar pe ceea ce e la "naţională"", a declarat "Magicianul" pentru Gazeta Sporturilor.

Fotbalistul a ajuns de joi după-amiază în cantonamentul din Italia al "tricolorilor" şi începe de astăzi antrenamentele.

Mijlocaşul cu viziune fantastică a încheiat înţelegerea cu Al Ittihad în urmă cu câteva zile şi Gazeta Sporturilor a scris despre interesul pe care steliştii îl au vizavi de fotbalistul anului 2014 în România.

Sânmărtean a câştigat două campionate cu roş-albaştrii lui Reghe, de când a plecat în Arabia Saudită, Steaua nu a mai avut un jucător cu pasa ideală precum Lucian.

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

A vorbit Sânmărtean: "Fanii ar trebui să se întrebe dacă..."

Două cadouri pentru Steaua: Ovidiu Popescu de la Poli Timișoara și Hamed Kone de la Voluntari

INTERVIU Bawab: "Astra e campioană, dar Steaua e cea mai puternică"

Nu ratați ponturile din pagina dedicată pariorilor!

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
sibsibsib
sibsibsib  •  20 Mai 2016, 14:07

Uneori cred că GSP vine de la Gazeta Stelei Preaumflate / Preaslăvite. Cu "reclame" pentru diverși jucători poate poate primiți comisoane si voi ^_~

aius
aius  •  20 Mai 2016, 13:53

normal,omul spune ca se vorbeste dar el nu stie nimic! pai gsp-ul,credeti ca doarme?!

polistul68
polistul68  •  20 Mai 2016, 13:50
Postat de moshu_shukaru pe 20 Mai 2016, 12:13

Sânmărtean (despre revenirea la Steaua): "Să mă întorc acolo?" Cum adică,...ACOLO ?! Ce, bre, ți-e scârbă să-i spui numele?

Cum va lasati manipulati...unde vezi tu ca scrie, in declaratia lui cuvintul ACOLO ? dar astia suntem majoritatea, credem tot ce ni se da....asa a ajuns Jiji toata ziua pe sticla, desii toti stim ce fel de om e, asa ajung pe prima pagina articole cu Mimi, care la fel, si-a dovedit valoarea umana.....

Vezi toate comentariile (9)
Comentează