FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERCUPA

EXCLUSIV Sărbătoare la Botoșani după ce FRF a trimis Supercupa în Moldova » Promisiuni din partea gazdelor + planuri mari legate de Stadionul Municipal

Articol de - Publicat miercuri, 28 iunie 2017 13:02

Comitetul Executiv al FRF a decis ca duelul dintre dintre Viitorul și FC Voluntari din Supercupa României să se dispute pe arena din Botoșani, pe 9 iulie.

Stadionul Municipal din Botoșani are o capacitate de 7.782 de locuri și a trecut printr-o serie de modernizări. Președintele lui FC Botoșani, Cornel Șfaițer, a vorbit pentru GSP.RO despre acest subiect. 

”E un eveniment frumos pentru FC Botoșani. Noi am mai avut evenimente de genul și în anii precedenți și mereu ne-am făcut datoria de gazdă primitoare. Îmi aduc aminte de acel meci de baraj cu Anglia de la U21, care a fost extraordinar. Noi atunci încă nu cochetam cu Liga 1.

Eu zic că vor veni oameni mulți. E primul meci înaintea noului sezon și sunt sigur că oamenii vor dori să vadă fotbal. Ora 21:00 ajută, că se mai lasă căldura asta. E un eveniment deosebit și ne dorim să facem tot ceea ce ține de noi pentru ca totul să fie în regulă. Pentru noi este o onoare. Ce depinde de noi va fi impecabil”.

 Întrebat despre o posibilă modernizare a stadionului din Botoșani, Cornel Șfaițer s-a arătat optimist: 

”Avem planuri. Noi ne dorim ca pe viitor să avem o arenă modernă. Botoșaniul merită acest lucru. Noi am încercat, am făcut demersuri către Consiliul Local și eu zic că în viitor o să se întâmple evenimentul ăsta”.

Va fi pentru a cincea oară în ultimii opt ani când Supercupa se dispută în provincie: în 2010 și 2016 s-a jucat la Cluj, în 2011 la Piatra Neamț, iar în 2015 la Constanța.

Meciuri importante găzduite de stadionul din Botoșani

13 octombrie 2009 - România U21 - Insulele Feroe U21 3-0 - 5600 de spectatorii
3 septembrie 2010 - România U21 - Rusia U21 3-0 - 2000 de spectatori
12 octombrie 2010 - România U21 - Anglia U21 0-0 - 6400 de spectatori
2 iulie 2015 - FC Botoșani - Tskhinvali 1-1 - 6031 spectatori
23 iulie 2015 - FC Botoșani - Legia 0-3 - 5353 spectatori

Înfrângere cu campioana Albaniei! Urmează test cu Dinamo Kiev

FC Botoşani a jucat ieri seară primul meci amical din cantonamentul din Austria. Echipa antrenată de Costel Enache a fost învinsă de formația albaneză Kukesi, scor 1-3.

Esteban Ciaccheri a deschis scorul pentru Botoșani, dar la pauză avea să fie 2-1 pentru albanezi, care au mai marcat o dată și în a doua parte a jocului.

Pentru moldoveni urmează testul cu vicecampioana Ucrainei, Dinamo Kiev. Partida este programată sâmbătă, după amiază.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează