Comentarii (71)

el_dragon  •  26 Martie 2020, 14:30

randoame ai semnat si tu ??? sa-ti taie din ''leafa'' de postac ???

Ionel Alecu  •  26 Martie 2020, 17:40
Postat de Popa Corneliu pe 26 Martie 2020, 17:15

Daca FRF a oprit campionatul, nu stiu de ce nu Liga, care organizeaza competitia, ea ar trebui sa suporte 75% din contract, iar clubul 25%. Doar FRF "le-a luat dreptul la munca!" trimitindu-i in somaj tehnic! Hotararea este a FRF, in fotbal, Politicul, neavand voie sa se amestece! Trebuie sa faca rost de bani si sa plateasca jucatorilor contractele! Cum dl Varga, de la CFR Cluj, "se ajuta" din sponsorizarile companiilor finantate de statul maghiar, asa sa gaseasca si FRF sponsori finantati de statul roman!

bai oameni buni voi va dati seama ce vorbiti ? cum sa plateasca frf -u banii jucatorilor stapanului infractor dovedit gheorghi ? aveti o varsta si nu intelegeti ca modul de a gestiona un club ca fcsb este total opus gandirii si managementului de la CFR ? poti sa-l pui in balanta pe dnul Copilu cu infractorul deosebit de periculos memeu ? aveam pretentii la cei trecuti putin prin viata ca au un dram de discernamant , ba dar nimic ...stati toata ziua pe aici si va strigati frustarile intrand in jocurile unor derbedei gazati fara orizont si viitor ...pacat.

bigbolo  •  26 Martie 2020, 16:25
Postat de stelistcivil pe 26 Martie 2020, 16:10

CSA înseamnă Cazarma Stalinistă a Armatei, relicva toxica a ocupației sovietice, păstrată inexplicabil doar in România!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gikiewicz93500  •  26 Martie 2020, 15:58
Postat de terminator_2 pe 26 Martie 2020, 15:50

Vad ca îmi cenzurați din nou comentariile dacă nu sunt în asentimentul vostru și anume anti Becali și anti Steaua(FCSB). *** Constitutie.

ti le cenzureaza deoarece vad si ei cat de terminat esti, indiferent ca scrii cu terminatul 1 sau terminatul 2.

steaua.inseamna.csa  •  26 Martie 2020, 20:02
Postat de florar pe 26 Martie 2020, 17:00

Despre meciurile voastre din Liga ...3 sau a 4 ca nu mai stiu nu te doare ,nu ne spui si noua nimic?Si o fi normal ca in Stare de Urgenta Armata sa mai bage bani la fotbal????

Ba io pot sa îți spun, băieții se antrenează fiecare cum poate pe acasă. Și fetele, ca Steaua nu însemna doar echipa de fotbal. Hincu însă ... si-a luat concediu de odihna! :-))) Treaba cu Steaua e ca Armata atât timp cât Statul Roman exista va avea mereu bani. Mulți bani! Așa e peste tot când ai armata, e o gaura fără fund. După cum știi, dacă nu afli acum, bugetul Stelei este de 100 milioane lei pe an. Pt Armata ăștia sunt bani de pasta de dinti, un mizilic. Deci dacă tu crezi, ca și prostalaul de randoom, ca Steaua se va desființa înaintea FC fcsbului care după cum poți vedea depinde strict de banii lu’ ne-a jijji rămâi la vândut flori ...

bruta_din_popesti_leordeni  •  26 Martie 2020, 17:55

Clona fc fcsb popesti leordeni e in pragul falimentului. Va fi sarbatoare in toata tara. Sinistra clona albanezo-ilfoveana va fi in sfarsit trimisa acolo unde ii este locul, in malaxorul istoriei. Ciobanul infractor va trece cu totul la satelitul Academica Clinceni si va reboteza echipa Real Madrid, Barcelona, PSG sau Liverpool, iar gloata de slujitori slinosi din Ilfov autointitulata „suporteri” il va urma

Vlad Hartea  •  26 Martie 2020, 16:08

Cat tapaj poate sa faca ciobanul asta pentru cateva zeci de mii de euro pe care le plateste in aceste 3-4 luni cat nu se joaca fotbal !! Nu era el ala care urla peste tot ca este bogatul bogatilor din tara asta si ca nimeni nu se poate pune cu el ??? Ce sa zica companiile care au efectiv pierderi si zeci de angajati, nu un lot de fotbalisti si cativa la administrativ ??? El alti angajati nu are, pentru ca toate fabricile pe care le-a cumparat de la stat le-a falimentat si a trmis toti muncitorii in somaj !! Un fariseu....nimic mai mult !!!

sharpe  •  26 Martie 2020, 15:23

Pe lângă faptul ca e un fotbalist mediocru, arata încă odată, după ce își critica în public colegii, în condițiile în care el este cel mai slab jucator, iar faptul ca este turnător, infect ca și caracter, mai este și trădătorul suprem fata de cei cu care se schimba în vestiar.... Să-l mai judece cineva pe Balgradean ca a plecat....cu astfel de căpitan, mai bine lipsa... Iar becali arata cât e de mic, mic, mic

steaua.inseamna.csa  •  26 Martie 2020, 16:38
Postat de florar pe 26 Martie 2020, 16:02

Desteptule!!!Becali plateste jucatorii acum cand este interzis prin ordin militar fotbalul!!!Tu pricepi ceva din asta sau nu?Daca fotbalisti acum erau in plin sezon Becali platea contractele jucatorilor ,ba mai le si marea unora salariile!!!Dar nu ne spui tu cum este cu datoriile alea ale CSA????Ba,voi vreti palmares pe datorie si mai tineti si nasul pe sus????

Nu știu despre ce datorii vorbești, dacă la AFC faci referire, sunt datoriile lu’ nea Viorel Păunescu. Steaua și-a onorat obligațiile, dacă de exemplu Badea și Negoita bagă FC Dinamo in faliment se șterge și Palmaresul sau cum!? Însă sa revenim! Campionatul este intrerupt NU anulat. Tu ai pretenții ca jucătorii respectivi sa îl termine comforn aceluiași contract sa ii treci in șomaj de pe acum!? In plus, vorbim de o suma relativ mică plus ca Liga a plătit transele din drepturi TV chiar dacă televiziunile nu au ce meciuri sa difuzeze. Și încă o chestie: contractul lui Balgradean expira in 30 Iunie parca. Dacă vor fi meciuri după acea data, meciuri contând pt actualul campionat, poate juca pt CFR!? :-)))

Dinu Gabriel  •  27 Martie 2020, 14:06

Acești mici pițifelnici de fotbaliști, ar trebui să înțeleagă că și ei sunt obligați să suporte privațiunile conforme cu actuala situație, la fel ca toată populația țării. Dacă nu le convine să-și rezilieze contractele și să vedem unde se duc ! În fond ei sunt angajați pentru a da spectacol nouă, nu altfel, iar dacă spectacol nu e , nici actorii nu sunt plătiți, că așa-i și în teatru..ai bine ar învăța cum să-și conserve banii, pentru că vor juca fotbal până la vârsta de pensionare și după ajung muritori de foame, bețivi, sau narcomani...cum se întâmplă cu mulți alți foști sportiv din toată lumea, dar și de pe la noi...

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 8

Comentează