FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

EXCLUSIV Scandal la Mediaș! » Primăria și Transgaz refuză să mai finanțeze echipa până când Mărginean nu demisionează!

Ioan Mărginean
Ioan Mărginean

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2020 16:16

E scandal mare la Mediaș! Plecarea lui Edward Iordănescu a fost picătura care a umplut paharul, iar în toată această situație principala vină se pare că o are Ioan Mărginean, președintele echipei.

Surse demne de încredere din cadrul echipei au dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor că de aproape trei luni de zile între Mărginean și Iordănescu jr. nu mai exista niciun fel de dialog. Totul a pornit după o ceartă aprinsă, un scandal monstru care a avut loc în club între cei doi. Mărginean a refuzat să plătească primele și bonusurile jucătorilor pentru calificarea în play-off-ul Ligii 1.

Discuția care a încins vestiarul

"A fost o ședință extrem de aprinsă la club! Mărginean nu știa cum să facă să nu plătească primele jucătorilor după calificarea în play-off, dar plângea pe la televizor de bucurie pentru performanța clubului. Într-o zi l-a chemat pe Iordănescu să discute, iar în momentul în care Edi a auzit că nu vrea ca primele să se plătească a început scandalul. Au fost țipete mari, s-au trântit ușile!", spun surse de la Mediaș pentru Gazeta Sporturilor.

"Din acel moment Iordănescu nu a mai avut niciun contact cu Mărginean. Edi și-a apărat jucătorii și și-a dorit ca ei să-și primească banii, pentru că era munca lor și meritul lor că au ajuns în play-off"
sursele GSP de la Mediaș

Scandalul s-a auzit până în vestiarul echipei, acolo unde jucătorii se pregăteau de antrenament. Dar la revenirea antrenorului în cabină, niciunul nu a deschis subiectul. 

"Existau restanțe mari la jucători, iar Mărginean a încercat tot timpul să le amâne în speranța că în vară când unii vor dori să plece, să-i facă să renunțe la o parte din banii lor! El nu voia să le dea sumele jucătorilor în totalitate. Băieții au muncit pentru primele alea! Cum să-ți bați joc de ei când au făcut performanță la echipă?!", mai spun sursele Gazetei.

Primăria spune stop finanțării

Mai mult, zilele trecute, primarul din localitate, Gheorghe Roman, dar și oficialii Transgaz au transmis mesaje clare că nu vor mai vira niciun leu în conturile echipei până când Ioan Mărginean, președintele echipei nu-și va da demisia din funcție. 

"Au dat semnale clare că s-a terminat cu finanțarea. Sunt deciși pentru moment să nu mai vireze niciun ban în conturile cluburi până când Mărginean nu va demisiona", au mai spus cei din interiorul echipei pentru GSP.

Ioan Mărginean și Edward Iordănescu nu au putut fi contactați până la această oră pentru un punct de vedere pe subiect.

Ionuț Stroe a răspuns celor mai arzătoare întrebări legate de Liga 1

CITEȘTE ȘI

EXCLUSIV UEFA ne trimite la EURO 2021! Veste MARE pentru „tricolorii” mici antrenați de Adrian Mutu

EXCLUSIV Florin Prunea, decizie radicală anunțată în această dimineață: „Nu aveam ce să caut la Dinamo” + De ce nu i-a răspuns lui Negoiță la telefon

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
fibra
fibra  •  03 Iunie 2020, 08:53

De ce e in insolventa ?

gazistu
gazistu  •  02 Iunie 2020, 20:35
Postat de assf pe 02 Iunie 2020, 17:35

iti tragi ceasul degeaba ca nu cunosti situatia. gaz metan e printre putinele cluburi din liga1 care nu sunt ajutate DELOC de primarie. aici e toata lupta. primaria vrea sa-l schimbe pe marginean cu un om a lor. cat despre finantare, in mare parte clubul se finanteaza din drepturi tv + ce jucatori mai vand(70-80% din buget). celelalte 20-30% sunt de la sponsori. romgaz sponsorizeaza cu 500, 1 milion de euro anual pentru ca echipa ii poarta numele pe tricou. spre deosebire de alte echipa gaz metan nu are pe tricou inscriptionat primaria medias sau consiliul judetean sibiu. :) pe viitor informeaza-te mai bine.

CORECT RASPUNSUL___________1. primaria nu ajuta deloc clubul GMM__________ 2, mare parte din buget vine de la TV + vanzari jucatori, si restul de la sponsori: RGAZ/TGAZ/JIDVEI si BAUM Games__________ 3 de la Cons Judetean SB, GAZU nu primeste NIMIC, nici macar un telefon la club nu vine de la CJ SB.. LIMPEDE?

104652611180248
Gluguță Măciucă  •  02 Iunie 2020, 18:53

Iată crocodilul de Târnava ...Plânge la televizor de mila jucătorilor , apoi le taie din drepturi în ultimul hal ! Și ne mai mirăm de ce e fotbalul autohton așa *** ... Precum individul ăsta de nimic sunt 98% dintre așa-zișii conducători , ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează