FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Florin Prunea, decizie radicală anunțată în această dimineață: „Nu aveam ce să caut la Dinamo” + De ce nu i-a răspuns lui Negoiță la telefon

Florin Prunea și-a anunțat plecarea de la Dinamo
Florin Prunea și-a anunțat plecarea de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2020 09:52

Florin Prunea (51 de ani), managerul general al lui Dinamo, a anunțat că va părăsi formația din Ștefan cel Mare la sfârșitul contractului.

Mai mult ca sigur o să plec de la Dinamo, 100%! Fiecare își vede de drumul lui. A fost o perioadă grea pentru mine. Dinamo merge înainte și fără Prunea. Oricum, nu aveam ce să caut aici, dar am zis și eu să mă întorc la clubul unde am crescut. 

Domnul Negoiță m-a sunat acum două zile, dar nu i-am răspuns. Chiar n-am văzut, eram ieșit prin curte, eram afară. Nu mi-a dat niciun mesaj după”, a declarat Prunea, la GSP Live.

13 iuniee data la care Prunea își termină contractul actual cu Dinamo

VIDEO Florin Prunea: „Eu și Bălănescu gândim altfel fotbalul”

De asemenea, Prunea a vorbit despre Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, și a recunoscut că nu au avut cea mai apropiată relație: „Gândim altfel fotbalul. Eu toată viața am făcut fotbal, el mai mult cu biroul și cu hârtiile”.

Oficialul „câinilor” l-a caracterizat succint și pe Juan Jose Melero Marin, omul despre care s-a scris că ar vrea să cumpere clubul de la Negoiță: „Mi se pare un om de toată isprava. Nu e investitor, e altcineva în spatele lui, dar nu un român, din câte știu eu. Cred că și Mircea Sandu îl cunoaște”

„Majoritatea jucătorilor au respectat măsurile impuse de autorități. Cred că am trecut destul de bine peste această perioadă. Jucătorii își vedeau de treabă oricum, și fără aceste măsuri impuse în Liga 1”

Florin Prunea, la GSP Live

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Un idol al fanilor se amuză pe seama situației din club: „Zici că e serial pe Netflix. E o comedie bună”

Cornel Dinu l-a deranjat și pe Victor Becali: „Ce atâta turnătorie? Dacă ai participat, trebuie să taci”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
creeperno
creeperno  •  02 Iunie 2020, 22:41

Chiar ca n-aveai

120198616046308
Cristian Anaucesei  •  02 Iunie 2020, 22:23

Daca patronul si peluza lui l-au adus pe 5000 euro sa stea degeaba.. Asta e.. Sa il plateasca pe om..

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  02 Iunie 2020, 19:45
Postat de dinamo_forever_77 pe 02 Iunie 2020, 10:42

AI venit de foame....nu de dor pentru DINAMO. Te-ai gudurat pe mlanga Negoita la inceput.....ca un caine plouat, ai dat in suporteri (cu vorba caci altfel....), ne-ai facut GOLANI si apoi DROGATI la meciul din deplasare de la Viitorul ca mai apoi acasa cu Craiova sa ne faci ANIMALE !!! Cand suporterii au inceput sa se implice si in conducere, aducand bani de acasa.....brusc l-ai "lasat" din brate pe Negoita si ai inceput *** !!! Am spus-o inca de la inceput, ca nu aveai ce sa cauti la DINAMO si nici la FRF. Esti slab pregatit pentru o functie de conducere. Doar dai din clont si atat. Esti un personaj GROBIAN. Fugi tare de la DINAMO !

Prunea e tiparu clasic de lins sub coada, este un caracter duplicitar, dupa cum bate vantu, cine e la conducere ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează