LIGA 1  ·  DINAMO

Cornel Dinu l-a deranjat și pe Victor Becali: „Ce atâta turnătorie? Dacă ai participat, trebuie să taci”

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 mai 2020 18:22

Victor Becali, impresar care și-a reluat activitatea după ieșirea din închisoare, spune că dezvăluirile lui Cornel Dinu despre presupuse înțelegeri făcute în anii '80 sunt neavenite. 

„Cornel Dinu vine și spune ce s-a întâmplat atunci. Are pe cineva care poate proba? Eu dacă zic ceva, veniți și îmi cereți probe, nu? Sunt oameni cu o anumită vârstă, nu mai poți spune anumite copilării. Și mie mi-ar conveni subiectele astea dacă aș fi în presă, dar întrebați oamenii de fotbal dacă sunt de acord cu ce spune Dinu. Dacă au participat, trebuie să tacă. Își fac autodenunț? Păi ce, s-a prescris? Lasați-mă cu curățarea morală. E o sămânță dintr-asta de a turna...”, a declarat Victor Becali la Realitatea Sportivă.

„De când a ajuns domnul președinte Băsescu președinte, turnătoria, trădarea, au ajuns titluri de glorie. Toată lumea apare la televizor și povestește ce s-a făcut acum 50 de ani. Nu se gândesc că îmbătrânesc urât”
- Victor Becali

VIDEO / Cosmin Pașcovici a recunoscut ca a ținut cu Steaua. Cum a ajuns internaționalul român să joace la Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:Toată lumea îl știe pe Cătălin Moroșanu, însă puțină lume știe cum arată soția lui. E medic stomatolog și e frumoasă foc. Iar acum și-a făcut curaj să vorbească. A vrut să se afle de la el
Libertatea
Comentarii (6)
Gelu Oanca  •  25 Mai 2020, 07:22

Si cine dracu, sunt puscariasii astia, toata familia Becali sunt puscariasi, toata viata au inselat si au furat statul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nealiniatul  •  25 Mai 2020, 07:14
Postat de lake1001 pe 24 Mai 2020, 20:47

Clanul Becali ar trebui inchis in Alcatraz pe vecie . Au distrus fotbalul românesc. De cind au apărut ei am ajuns să ne duelăm de la egal la egal cu Malta, Luxemburg,Feroe. Grecii si turcii sunt Brazilia si Argentina.

Nu " clanul Becali" este vinovat de caderea fotbalului ci mentalitatea si golania de doi lei a marii majoritati a oamenilor asa zisi de fotbal. Nu sunt deloc fan Becali, dar trebuie sa stim ca Giovani a ajutat mult fotbalul romanesc in anii 90 cind a adus bani prin trasferuri . Atunci statul nu mai dadea bani la fotbal si investitori nu erau. Mafiot, nesimtit de multe ori, dar a ajutat fotbalul romanesc.

creeperno  •  24 Mai 2020, 22:44

Sa nu uiti de Albania

Vezi toate comentariile (6 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1