FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

EXCLUSIV Scandal uriaş la Pandurii » Iordănescu, trimis să antreneze echipa prin pădure: "O să ne luăm şi pacheţel d-acasă!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2016 18:19

Pandurii s-a întors din cantonamentul din Spania, dar nu mai are unde să se antreze!

Motivul? Constructorul care se ocupă de modernizarea stadionului din Tg. Jiu a interzis accesul echipei antrenată de Edward Iordănescu să mai intre pe terenul din centrul oraşului.

Decizia a intrat în vigoare de astăzi şi este valabilă pînă la terminarea lucrărilor de modernizare.

"Avem o problemă mare cu stadionul! Am primit o hîrtie din partea celor de la primărie că nu ne mai permite să ne antrenăm acolo. O să ne antrenăm prin pădure, pe bulevard sau o să ne ducem la vreo 40 de kilometri să ne pregătim prin vecini! Asta e mulţumirea pe care ne-o arată nouă Gorjul că am dus echipa în play-off. Noi să fim sănătoşi şi să vină mai repede primăvara să nu ne îmbrăcăm prea gros", spun cei din echipă.

Probleme au fost şi astăzi, cînd gorjenii au avut de disputat un meci de verificare cu CSM Rm. Vîlcea. Din cauza notificării venite de la primăria din Tg. Jiu, gorjenii au fost obligaţi să meargă la Vîlcea pentru acest meci, deşi era programat în patria lui Brîncuşi. "De mîine o să ne luăm şi pacheţel d-acasă. O să plecăm cu autocarul ca în tabără, să facem nu ştiu cîte ore pe drum, să dăm în minge şi apoi să plecăm înapoi la Tg. Jiu. O să stăm mai mult prin maşini decît pe teren", mai spun cei din cadrul echipei.

Jucătorii se revoltă şi fac haz de necaz: "Avem un teren de antrenament la stadion, dar la dimensiuni mici. Poate ne schimbăm denumirea în Pandurii Barcelona Tg. Jiu, ne antrenăm şi jucăm pe teren redus! Asta e România! Ce, doar cei de la Bucureşti să se facă de rîs?!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
portardelegenda
portardelegenda  •  06 Februarie 2016, 10:59

intr-o tara cu mari probleme sociale o echipa tinuta cu bani publici de o companie cu datorii uriase la bugetul de stat , ce plateste salarii frumusele catre jucatori straini ( in timp ce juniorii romani fac foamea ) iar asta doar ca sa faca carte de vizita unui nimeni ce poarta un nume cunoscut . ALO , DNA , TREZITI-VA ca altfel insemna ca sunteti in cardasie . Vrem un fotbal bazat pe competenta si baze economice reale cu castele de carti de joc

knuty
knuty  •  06 Februarie 2016, 10:27

Una din cele mai sarace zone din Europa ,unde oamenii mor de foame ,fara infrastructura ,cu sistem de sanatate mizerabila .saracia e peste tot .cu niste mine in faliment in schim platesc din banii lor niste salarii uriase la niste fotbalisti analfabeti!!!care se mai pling si de conditii !!!!ca Statul nu le pune la dispozitie terenuri ..auzi!!!Iordanescu de ce nu isi cumpara o echipa o baza din banii lui!!????Niste oameni fara caracter si el si tac su!!Sa vedeti in play off cum cedeaza punctele la fcsb!!!

986379311381755
Lengyel Adrian  •  06 Februarie 2016, 09:58
Postat de Dan Pandurul pe 06 Februarie 2016, 01:43

Cititi presa de Gorj si vedeti acolo ca sunt date de Junioru si de Raducan, dar stai sa vezi ce li se pregateste... Terenul e cea mai mica problema a lor... Ciolos le taie finantarea. Sa vedeti cum fug de la Gorj ca sobolanii cand nu mai sunt bani! ha ha ha

Sper sincer ca asta sa se intample cat mai repede, ca m-am saturat de nenorocita asta de echipa bugetara!!!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează