Comentarii (35)
Adi Luci Mitrea  •  06 Decembrie 2018, 09:17

Lăsați Dinamo in pace domnilor de la FCSB, aaa scuze Gsp. Este o campanie denigratoare fără precedent la adresa clubului si a lui Mircea Rednic.stati linistiti , nu pleacă nicăieri.

catalin.palcu  •  06 Decembrie 2018, 09:03

Gazeta e deja intr-un razboi in toata regula cu Rednic. Zilnic au norma cel putin 5 articole defaimatoare / jignitoare. Eu in locul lui Rednic nici nu le-as mai raspunde la intrebari cand i-as vedea pe la conferintele de presa. Hai ca o fi asta ticalos , dar de,ce nu s-a impus Tarcoveanu sub Bratu ? Sau Miriuta , Contra si cine naiba a mai fost pe banca noastra in ultimii ani. Sa nu uitam ca Rednic l-a lansat pe Costache cand nu stia nimeni de el, deci nu poti spune ca nu are ochi pt tinerii chiar deloc.

vikingul_vs  •  06 Decembrie 2018, 09:30
Postat de Adi Luci Mitrea pe 06 Decembrie 2018, 09:17

Lăsați Dinamo in pace domnilor de la FCSB, aaa scuze Gsp. Este o campanie denigratoare fără precedent la adresa clubului si a lui Mircea Rednic.stati linistiti , nu pleacă nicăieri.

Poate nu ai vazut cine a scris acest articol ....domnul care are cont pe forum si ne injura ...

dinamo_forever_77  •  06 Decembrie 2018, 09:06

Ne lasati bre cu subiectivii vostri. Pai de aceea este DINAMO unde este, ca au jucat toti incompetentii pe la noi. TOTI !!! Asa este, interesul lui DINAMO este sa isi dea singura cu piatra-n cap, doar ca sa-i faca lui fi-tu in ciuda ! Lasati-l pe REDNIC. El a facut ceva pentru DINAMO. Voi ?

valii_sv  •  06 Decembrie 2018, 09:00

Normal ca tatal jucatorului sa fie subiectiv ! Dupa parerea mea Tarcoveanu trebuie lasat sa plece ! E lent , nu alearga , parca ii lipseste ambitia cand joaca !

valii_sv  •  06 Decembrie 2018, 10:26
Postat de redbuldog pe 06 Decembrie 2018, 10:00

Behhhh va spun de ani de zile,NU asa se face performanta la un club serios..!Vine un antrenor si aduce in disperare,ba ratati,ba accidentati sau de altii refuzati,in mod cert niste ,,mercenari" care sunt cu gandul doar la bani si foloase usor accesate...apoi pleaca repede,dupa cum sosesc!Daca Dinamo a obtinut ceva trofee la juniori,cum e posibil sa nu ai 5-6 fotbalisti nativi,in lotul mare,din care 2-3 sa joace constant titulari in meciuri..acum cu Strambul la testat pe Serban in cateva meciuri,dar pe Tarcoveanu ba..!?De ce sa renuntat cu usurinta la Dudea,Gheorghe, Dima,P.Petre sa,oare nu puteau ei sa dea mai multa consistenta lotului,pigmentat cu ,,coloraturi"de pe 3 continente..!?La asta trebuia sa se gandeasca supermanagerii din Stefan cel Mare,dar cred ca nici acum nu-i prea tarziu...

Ce sa faci cu Dudea , Petre care rupe banca la Iasi , Gheorghe, Dima care nu joca nici la Hagi , Tarcoveanu fara ambitie , etc ? Nu mai spun de perlele lasate de Bratu gen Axente, Katsikas sau Popovici ce au venit din postura de eterne rezerve la echipele de unde au venit ! Sa avem rabdare ! Sezonul asta era ratat dar sunt convins ca din primavara vom avea echipa !

morzadobflicster  •  06 Decembrie 2018, 21:57
Postat de babahuda pe 06 Decembrie 2018, 13:11

problema sta in felul urmator ..cu at atacati pe rednic cu atat dat dovda ca rednic este un real pericol pt fcsb ..dece nu faceti articole cu Teja de exemplu ca e pe val cu gaz mtan?pt ca nu e un real pericol pe termen lung pt fcsb ,Rednic este ,chiar din primavara .Multumim pt articole pt ca odata cu ele ne intariti convingerea ca Dinamo e pe drumul cel bun ,pana sa vina Rednic antrenorii si clubul era ne importanti t apostoli pt ca sigurnta ca nmic nu se poate intampla il facea pe sponsor ?sa doarma linistit si voi sa faceti ode si catrene de lauda si marire literatului cu lucrari stiintifice ,comandantului ,generalului atot stiiutor in fotbal antrenorul managerul fcsb-iului ..chiar va rugam sa nu va opriti .vi dati in cel ce este puternic niciodata in cei slabi .Rednic este certitudin acum datorita voua ..multumim mumuhahaa

Deci in viata mea n-am ris mai tare.. Rednic real pericol pt FCSB ??? Muhahahahahahaaaaaaaaaaaaaa hahahahahahahaha.. Si pentru cine mai e un real pericol? Pentru Real Madrid? Pentru Mourinho, ca se chinuie la United si vor aia sa-l dea afara si sa-l aduca pe Strimb??? Muhahahahahahahahahahahahahaha haaa haaaaaaaaaa

1745flo  •  06 Decembrie 2018, 18:38

Bravo Rednic, sa moara gigistii de necaz!

ios_ge  •  06 Decembrie 2018, 12:52

Va sta'n gat Rednic, ai? E bine.

magic4ever  •  06 Decembrie 2018, 10:46

Tarcoveanu nu a jucat nici cand a fost Bratu antrenor...tot vina lui Rednic a fost si in perioada lui Bratu? Poate are potential,dar nu inspira incredere pentru antrenori...ar trebui si conducerea sa ceara o suma reala de 50.000-150.000 Euro pentru ca nu valoreaza 500.000 euro...

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează