FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Scene incredibile în cantonamentul Stelei » Un fotbalist a fost dat afară de Becali și a plecat în lacrimi » Reacţia jucătorului

Articol de - Publicat duminica, 14 iunie 2015 17:40

Steaua a avut programate astăzi două antrenamente, primul la ora 11:00, al doilea la 17:30, dar cu 10 minute înainte de cel de-al doilea antrenament Pîrvulescu a fost informat de cei din conducere că nu mai face parte din planurile lui Rădoi.

19:31

UPDATE: Contactat de GSP.ro, Paul Pîrvulescu a comentat: "Este decizia clubului şi trebuie să mă conformez. Îi mulţumesc lui Mirel Rădoi pentru o săptămînă excelentă alături de el la Steaua. Sînt sigur că o să ajungă unul dintre cei mai buni antrenori români. Sînt alături de Steaua şi îmi doresc să-şi îndeplinească toate obiectivele. E adevărat că mă voi duce la Voluntari. Am părăsit deja cantonamentul Stelei de la Săcele".

Surse credibile din cadrul echipei au dezvăluit că Pîrvulescu a fost informat că decizia a fost luată de către patron, cel care promisese la ieşirea din puşcărie că nu se va implica deloc la echipa pe care o finanţează.

"Pîrvulescu stătea în cameră cu Tănase. În momentul în care a fost anunţat că trebuie să plece, acestuia nu i-a venit să creadă, mai ales că jucătorul avusese o discuţie cu Mirel Rădoi şi antrenorul îi promisese că se va baza pe el în noul sezon. Jucătorul a părăsit cantonamentul cu ochii în lacrimi", declară surse demne de încredere din cadrul clubului.

Noua destinaţie a fundaşului este FC Voluntari, acolo unde va fi împrumutat de patronul Gigi Becali despre care se ştie că are o relaţie excelentă cu primarul Pandele.

REVENISE DUPĂ ÎMPRUMUT

Fundaşul Paul Pîrvulescu revenise la Steaua după împrumutul la Viitorul. Acolo n-a jucat deloc, suferind o accidentare la gleznă chiar înainte de startul returului. Odată reîntors la Steaua, Pîrvulescu voia să-l convingă pe Rădoi că merită o şansă să prindă locul de titular pe partea stîngă a apărării, acolo unde trebuia să se lupte pe post cu portughezul Guilherme. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (118)
misterm001
misterm001  •  15 Iunie 2015, 12:48
Postat de nefertem pe 15 Iunie 2015, 12:30

Partzulescu n-a inteles ca fiecare nou-promovata primeste unul-doi jucatori imprumut de la Steaua, pentru... a pastra relatii "amiabile" intre cluburi.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

misterm001
misterm001  •  15 Iunie 2015, 12:41
Postat de cristivoce pe 15 Iunie 2015, 11:54

dumnezeu face dreptate mai devreme sau mai tarziu.oamenii de nimic se aleg cu nimic si urmeaza marele atacant Cutudean

Ai mare dreptate cu... dreptatea divina, bei pipivoce! Iar dovada cea mai clara este insolventa clubului vostru de rahat! Asa sa v-ajute Cel De Sus! Amin!

nefertem
nefertem  •  15 Iunie 2015, 12:30

Partzulescu n-a inteles ca fiecare nou-promovata primeste unul-doi jucatori imprumut de la Steaua, pentru... a pastra relatii "amiabile" intre cluburi.

Vezi toate comentariile (118)
Comentează