FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - ASA TG. MUREȘ 1-2

EXCLUSIV Scene incredibile în Giuleşti: "Un oficial al Rapidului a sărit să bată un fotbalist!". Reacția celui acuzat

Articol de GSP - Publicat joi, 09 aprilie 2015 12:55

Momente tensionate în timpul şi la finalul meciului Rapid - ASA Tg. Mureş 1-2! Bogdan Tudor, cel care ocupă funcția de ofițer de presă al giuleștenilor, a sărit la bătaie în zona vestiarelor la finalul partidei pierdută de vişinii.

UPDATE 13:45

Eduard Stăncioiu a confirmat la DolceSport informaţia lansată în exclusivitate de GSP.RO:

"A fost un băiat un pic mai plinuţ care mi-a adresat nişte injurii, mi-a spus că ne întîlnim afară. N-a fost însă nici un conflict"

ŞTIREA INIŢIALĂ

Surse ale Gazetei susţin că Tudor l-a înjurat pe toată durata meciului pe portarul mureşenilor, Eduard Stăncioiu, iar după partidă a sărit să-l lovească pe goalkeeper!

" Bogdan Tudor a stat în spatele porţii apărate de Stăncioiu şi l-a înjurat mereu.

I-a adresat cuvinte grele atît lui, dar şi celor din familie. Stăncioiu nu a ripostat, chiar dacă angajatul clubului Rapid îl înjura non stop. În momentul în care cele două echipe au ajuns la vestiare, Tudor a continuat cu jignirile către jucătorii mureşenilor, ba a și vrut să-l lovească pe Stăncioiu!", au dezvăluit sursele GSP.

Mai mult, în timpul interviului pe care antrenorul oaspeţilor, Liviu Ciobotariu, îl acorda celor de la DigiSport şi Look TV, Bogdan Tudor a venit şi a început să ţipe la tehnician, arătîndu-i în acelaşi timp semne obsecene: "Băi, voi veniţi să ne furaţi pe noi cu arbitrii?! Ruşine, băi, nenorociţilor! Plecaţi acasă la voi!". Tudor a fost calmat cu greu de cei prezenţi în zona de flash interviu.

Contactat de GSP.RO, Bogdan Tudor, a comentat:

"Nu am sărit la bătaie în nici un moment. E adevărat că a existat un schimb mai dur de replici între mine şi Stăncioiu, dar doar atît. Le-am reproşat arbitrajul".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (67)
943274125706830
Alex Paraschiv  •  10 Aprilie 2015, 01:05

Foarte amuzanta deviza voastra "GSP-sport fara compromisuri", cand faceti niste mizerii pentru a fi cititi. Am mai zis ca Bogdan a stat la oficiala pe tot parcursul meciului si sunt sute de martori, deci pica asta. Sunt curios de ce cand e vorba despre o minciuna autorul articolului nu se semneaza?

davi7
davi7  •  09 Aprilie 2015, 22:10

"Prietenii" Stelei (rapidistii si ASA-ul) si-au facut numarul obisnuit la injurii si violenta,nimic neobisnuit.

decuadi
decuadi  •  09 Aprilie 2015, 21:14
Postat de miron2005 pe 09 Aprilie 2015, 19:10

e minciuna aia cum ca acel oficial rapidist il injura pe stancioiu din spatele portii tot meciul!!! am fost acolo si respectivul oficial nu sta deloc in spatele portii,,,..niciodata!! mincinosilor!!

Ai fost in cuc tu! sunteti singuri impotriva tuturor! singurii magneti! si a sasea echipa care retrogradeaza anul asta, tot voi sunteti! Adio!

Vezi toate comentariile (67)
Comentează