FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Secvențe desprinse din lumea interlopă: amenințări primite de un fotbalist de la FCSB!

Planici, 25 de ani, a semnat cu FCSB un contract pe 4 ani și a costat  300.000 de euro // FOTO: Guliver / Getty Images
Planici, 25 de ani, a semnat cu FCSB un contract pe 4 ani și a costat 300.000 de euro // FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 30 august 2017 13:03

Sârbul Bogdan Planici (25 de ani) a fost în mijlocul unui scandal uriaş în weekend-ul trecut: preşedintele Vojvodinei a folosit inclusiv ameninţări pentru a-l determina să joace în meciul cu Subotica, 0-5.

Transferul lui Bogdan Planici la FCSB a fost presărat inclusiv cu evenimente desprinse din lumea interlopă. După ce cluburile au ajuns la un acord, fotbalistul a venit la Bucureşti joia trecută şi a semnat contractul.

Ulterior însă, agentul sârb Zvonko Milojkovici, un prieten bun al şefului de la Vojvodina, a solicitat comision, pe care vicecampioana României n-a fost de acord să i-l ofere.

Imediat, preşedintele grupării din Novi Sad a încercat să-i facă probleme lui Planici. A avut o discuţie extrem de tensionată cu acesta, în care a trecut chiar şi la ameninţări: "Dacă nu vii să joci în meciul de campionat, o să ai probleme mari de tot!". Planici însă nu s-a lăsat intimidat şi i-a reamintit fostului său patron: "Am semnat cu Steaua, cum să mai joc pentru Vojvodina?". Stoperul sârb le-a povestit apoi tot dialogul şefilor Stelei.

Fără Planici, Vojvodina a fost spulberată în liga din Serbia: 0-5 cu Spartak Subotica, după ce în primele 6 etape câştigase 5 meciuri şi încasase un singur gol. Suporterii au făcut scandal şi l-au contestat pe preşedinte, căruia i-au cerut socoteală pentru cedarea lui Planici. 

"Speram să ajung mai devreme la Steaua, dar Vojvodina mi-a tot făcut probleme"
Bogdan Planici, după ce a semnat cu FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
425731240965213
Viorel Chirca  •  31 August 2017, 13:40

daca asa stau lucrurile cu acest planici sau pagubici cum il cheama eu propun sa nu se mai joace liga 1 anul asta ca si asa cu asta fcsb nu mai ia gol asa ca sa i dam titlul fcsb ului inca din 31 august....si mai propun nici campionatul serbiei sa nu se mai dispute ...pai data tot a plecat planici asta .....

105576070159738
Helen White  •  30 August 2017, 18:19
Postat de Nello Milano pe 30 August 2017, 17:04

*** CE SCRII SOLO ELUCUBRATII DE " SEGAIOLO " CINE *** E PLANICI ASTA FARA DE CARE UN POPOR INTREG NU POTE DORMI CA VEZI DOAMNE A FUGIT IN ROMANIA LA FCSB ? E CUMUVA DANI ALVES SI A VENIT INCOGNITO IN ROMANIA ? STII CE *** MAI ***

Costache e bun rinistule . Respect Nicu Badea.

manty_one
manty_one  •  30 August 2017, 17:41

ba natafletilor...fuga pe site-ul echipelor voastre de suflet...dar se pare ca voi nu prea aveti asa ceva...***..ofticatii dreaqqului!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează