FOTBAL  »  Superliga  »  FALIMENT

EXCLUSIV Situația rămâne critică la o echipă din Liga 1 » Încă un fotbalist pregătit să ceară falimentul clubului! "Nu vor să-l plătească"

Articol de - Publicat marti, 13 decembrie 2016 12:46

Unul dintre fotbaliștii de bază ai celor de la ASA Târgu Mureș în startul de sezon, Claudiu Belu, 23 ani, va cere falimentul clubului, la doar câteva zile după ce părea că apele se liniștesc în Ardeal.

Situația rămâne tulbure la ASA Târgu Mureș. Ocupanta locului 13 în clasamentul Ligii 1, cu 9 puncte, se află în insolvență, chiar dacă la termenul de vineri a scăpat de faliment.

Însă cererile de intrare în faliment revin în actualitate.

Ultimul intrat pe listă este Claudiu Belu. Cu 11 meciuri în startul de sezon, fundașul lateral are restanțe de aproximativ 13.000 euro.

"Nu vor să-l plătească. A făcut cerere de plată către administratorul judiciar, însă acesta nu i-a răspuns. E ca un refuz tacit. El depășește plafonul și poate face cerere de faliment", spun apropiații fotbalistului.

Belu ar fi al treilea fotbalist care cere falimentul lui ASA Tg. Mureș după Cosmin Băcilă și brazilianul Bruno Martins de Jesus. Cererea ultimilor doi a fost respinsă, vineri, de Tribunalul Comercial Mureș.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  13 Decembrie 2016, 15:42

are si un nume predestinat

Vezi toate comentariile (1)
Comentează