FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Situație incendiară la Dinamo » Ioan Andone riscă să fie DEMIS! Ce îi reproșează Negoiță

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2016 08:32

Situația la Dinamo este una tot mai tensionată, după ce echipa a ajuns la două meciuri consecutive fără victorie, 1-1 cu Viitorul și 0-1 cu Chiajna.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie că  Ioan Andone riscă să se despartă prematur de Dinamo dacă pierde și sâmbăta viitoare, la Botoșani. 

Potrivit surselor GSP, finanțatorul Ionuț Negoiță este nemulțumit de modul în care echipa joacă, având în vedere că jucătorii au salariile plătite la zi și au condiții bune de pregătire. 

În plus, fotbaliștii, arătați cu degetul de către fani și de către Negoiță, par că nu ascultă sau nu înțeleg comenzile antrenorului de pe margine! "La ședințele de pregătire facem ceva, în meci e altceva. Nu e atitudine, nu se vede o sclipire, totul e negru", au spus dinamoviștii.

După 10 etape, Dinamo se află pe locul 5, cu 16 puncte. Echipa alb-roșie este la 7 puncte de rivala Steaua, clasată pe primul loc.

Ar trebui demis Ioan Andone

DA
NU

În ediția tipărită de azi și în cea digitală puteți citi materialul integral și puteți afla ce îi reproșează Ionuț Negoiță lui Ioan Andone

Alte subiecte exclusiv print:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (53)
ray51
ray51  •  27 Septembrie 2016, 11:00
Postat de aldo_m pe 26 Septembrie 2016, 16:32

cred ca domnul negoita ar trebui sa se orienteze rapid spre REDNIC SA-I CEARA SCUZE SI SA-L ADUCA PE BANCA sau boneti in rest alt antrenor nu prea vad sau victor piturca ASTA FACE TREABA SI NU-I SUFLA NIMENI IN CEAFA

Crezi ca Piti vine pe 3 lei in rate si aia?

ray51
ray51  •  27 Septembrie 2016, 10:58

Cum? Va asteptati sa bateti la Botosani? De ce? Ca e Leo Grozavu acolo? "Haide sa ne haidem !"... vorba poetului. Botosaniul joaca fotbal (cand vrea!) nu nasturi pe masa lui Nego.

288639464822346
Il Solitario  •  26 Septembrie 2016, 17:40

Dacă și de Andone se poate spune că nu e antrenor, atunci Dumnezeu cu mila. ***. Schimbați fraților antrenorii după fiecare egal sau înfrângere, să vedeți unde ajungeți! Vă credeți Bayern Munchen? Nu mai are voie echipa să piardă? Pentru asta e antrenorul vinovat?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează