FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

EXCLUSIV Situație incredibilă la Poli Iași! A făcut transferurile la Rapid, acum a ajuns la Poli: "Dacă el se ocupă, sigur o să ajungă în Liga Campionilor :)"

Articol de , - Publicat vineri, 16 iunie 2017 14:36

Oficialii lui Poli Iași au ajuns la un acord cu firma de impresariat "Fotbal Hebdo", a lui Arcadie Zaporojanu, pentru a realiza transferuri, dar de negocierile cu jucătorii a ajuns să se ocupe fiul fostului investitor al Rapidului, Valerii Moraru. 

Ieșenii mai au doar trei fotbaliști sub contract: Golubovici, Mitici și Ciucur, însă și aceștia vor să plece de la echipa din Copou pentru a evita micșorarea salariilor.

Singurii care discută prelungirea contractului cu Poli Iași sunt Mihalache, Cristea, Frăsinescu și Țigănașu discută rămânerea la club.

Clubul ieșean are datorii de două milioane de euro, însă în urma încasărilor de la Fundația Sportului Ieșean (2,2 milioane de lei) și din drepturile TV (1,65 milioane de euro), formația din Copou ar putea acoperi aceste datorii.

Poli Iași s-a bazat pe faptul că firma lui Zaporojanu se va ocupa de transferuri și de numirea antrenorului, dar delegat a fost Octavian Moraru, finanțatorul formației Zimbru Chișinău, aflată într-o situație financiară foarte delicată.

"Având în vedere cine se ocupă de transferuri, sigur Iași o să ajungă în Liga Campionilor" :)
Daniel Pancu

Autocarul vopsit

Ieșenii tocmai au achizționat un autocar de 5 stele, inscripționat cu însemnele clubului, înmatriculat în Republica Moldova (detalii+foto AICI).

Sursele GSP susțin că autocarul ar fi aparținut de fapt formației Zimbru Chișinău și a fost vopsit pentru a corespunde preferințelor celor de la Poli Iași.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
477935505723108
Paolo DiCanio  •  16 Iunie 2017, 18:26

Articol de — Ovidiu Minea, Iulia Iordache Vineri, 16 Iunie, 14:36 Oficialii lui Poli Iași a ajuns la un acord cu firma de impresariat " Fotbal Hebdo", a lui Arcadie Zaporojanu, pentru a... Oficialii A AJUNS? *** la şcoala primară, loază!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

847153178690789
Ticu Troya  •  16 Iunie 2017, 17:44

Ai dreptate ! Si steaua este o creatie ruseasca si dispare !!

liviuemil
liviuemil  •  16 Iunie 2017, 16:36

A doua candidata la retrogradare. Asa e cind faci afaceri cu rusii. Dispari !!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează