FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI

GALERIE FOTO Jucătorii au plecat neplătiți în vacanță, dar noua conducere umblă la imagine! Autocar de 5 stele pentru CSM Poli Iași

FOTO: Facebook +3   FOTO
FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iunie 2017 21:59

CSM Politehnica Iași a trecut prin mari probleme financiare în acest an, jucătorii și staff-ul fiind neplătiți de luni bune.

Deși a terminat play-out-ul neînvinsă, formația pregătită în a doua parte a campionatului de Eugen Neagoe era neplătită de câteva luni.

Totuși, noua conducere a clubului nu se joacă și investește masiv în imagine.

Tocmai a achiziționat un autocar, pe care l-a personalizat rapid cu însemnele clubului care a terminat pe locul 1 în play-out.

Autocarul este înmatriculat în Moldova, acolo de unde vine o parte a conducerii actuale a clubului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  16 Iunie 2017, 09:32

Chiar credeti ca o sa faceti treaba cu cei din R. Moldova? Eu unul nu cred,deoarece prima masura era sa achite salariile jucatorilor,daca erau de buna credinta.

chromophobia
chromophobia  •  16 Iunie 2017, 02:28

Republica Moldova,domnule ! Nu Moldova.A trebuit sa dau zoom pe nr.de înmatriculare ca sa-mi dau seama

Vezi toate comentariile (2)
Comentează