FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Exclusiv - Sorin Ghionea a semnat cu Poli Timişoara!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 09 februarie 2011 14:18

Liber de contract, după ce şi-a reziliat înţelegerea cu FC Rostov, fundaşul central Sorin Ghionea a semnat astăzi un contract cu echipa lui Dusan Uhrin, Poli Timişoara.

Liber de contract, după ce şi-a reziliat înţelegerea cu FC Rostov, fundaşul central Sorin Ghionea a semnat astăzi un contract cu echipa lui Dusan Uhrin, Poli Timişoara.

Apărătorul de 31 de ani a fost propus în această iarnă şi lui Dinamo, dar "cîinii" au refuzat să-l înregimenteze pe Ghionea, din cauza trecutului său stelist.

Mutarea vine după ce conducerea lui Poli a anunţat că vrea să renunţe temporar la serviciile lui Ioan Mera, 24 de ani, căutîndu-i stoperului o echipă unde să joace constant, sub formă de împrumut.

Alţi fundaşi centrali din lotul bănăţenilor sînt: Luchin, Cisovsky, Burcă, Scutaru şi Krejci.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
nswordpress
nswordpress  •  09 Februarie 2011, 19:25

Ramificatiile mafiei pariurilor ating FIFA? Citeste cum au ajuns oficiali ai FIFA sa fie implicati in scandaluri cu privire la meciurile trucate doar pe NumaiSport [punct] w o r d press[punct] com

bluemann
bluemann  •  09 Februarie 2011, 17:59

voi l-ati avut cat a fost bun si necopt, noi il avem si bun si experimentat, multumim steoaia

ando89
ando89  •  09 Februarie 2011, 17:34

Buey arienilor, daca l-ati transferat cu tot cu nevasta, nu va vad bine :)) Ce titlu? O sa fie oboseala mare la Cimisoara...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează