FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Steaua '86 e ruptă în două! » Bărbulescu îl acuză pe Duckadam: "Vorbește mult și prost. A luat apucăturile de la Gigi Becali! E o pată neagră pe istoria Stelei"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 ianuarie 2017 11:49

Fostul mare jucător al Stelei Ilie Bărbulescu a continuat scandalul cu Helmuth Duckadam, cel care a declarat că Victor Pițurcă e în spatele înfințării echipei Armatei. 

"Oamenii când nu au ce face încep să-și dea arama pe față. Râde toată țara de noi că nu ne-am înțeles sau nu ne înțelegem. Performanțele s-au făcut pentru că am fost uniți. Eu nu înțeleg de unde crede Duckadam că în spatele echipei Armatei de acum e Pițurcă? De unde știe el?

Duckadam știe foarte bine că nu doar Gigi l-a ajutat. Și noi am făcut-o! Nu e frumos! Să nu uite lucrurile acestea. El vorbește mult și prost! Sunt multe pe care nu vreau să le spun. În interviul pe care l-a dat în Gazetă Duckadam a avut temă de la Gigi să dea în Pițurcă. Eu asta cred.

Ceea ce a făcut acum Duckadam e o pată neagră pe istoria Stelei. Aceste cuvinte urâte pe care le-a spus despre noi nu-i fac cinste și nu vor fi uitate. Vorbește mult și prost. Nu doar el a câștigat Cupa Campionilor. Să-i aduc aminte că dacă noi nu rezistam 120 de minute acum nu se mai știa de Steaua și Duckadam. Până la penaltyuri noi am stat în picioare.

Nu este frumos, Duckadam! Nu e frumos ce faci. Trebuie lămurite aceste probleme, aceste răutăți. Mă sună toată ziua oamenii", a zis Ilie Bărbulescu pentru GSP.RO.

...despre certurile lui Duckadam cu Pițurcă: "Să arunci cu noroi și să spui că a pierdut banii la barbut e înjositor. A luat apucăturile de la Gigi Becali. Sunt atacuri de ultimă speță. Mă deranjează când se fac astfel de afirmații. Nu poți să-l faci barbugiu. Au jucat împreună! Chiar dacă a făcut asta, nu poți să ieși să spui tu asta, e viața lui, face ce vrea cu el".

...despre problema cu rentele viagere: "Și-a făcut doar pentru el și pentru Majearu. Eu nu primesc nimic. Suntem mai mulți de fapt care nu primim. Ei au fost repede în București cu dosarele, nouă ne-au spus mult mai târziu. Au luat pe blat această rentă, iar noi am aflat după un an și ceva. Am dus dosarul și eu, degeaba. Asta e iar o lașitate. Putea să spună că a rezolvat pentru el și Majearu. A sperat că noi nu aflăm. E foarte urât ce a făcut".

...despre Becali și certurile cu MApN: "Gigi Becali e singurul care are voie să-și dea cu părerea de acolo. Nici MM și nici Duckadam nu au voie. Becali bagă banul, echipa trăiește datorită lui. Nu vrea nimeni să-i fure nimic. Și Gigi greșește mult. Trebuia să-și rezolve toate hârtiile alea. E un circ care afectează imaginea unui club emblematic al țării.

Discuțiile de genul ăsta nu-și au rostul. Ar trebui să facă ceva să se înțeleagă. Până acum nu s-a răscolit istoria Stelei, dar acum se tot face asta. Nici ei nu cred că știu care e Steaua adevărată. Armata are ce are, lui Gigi nu știu ce i-au dat. Nu țin partea nimănui, cu toate că echipa asta a avut continuitate datorită lui Becali, pentru că a băgat bani.

Dar acum Gigi Becali plătește ignoranța sa de atâția ani. Cel mai bine ar fi să se întâlnească cele două părți și să încheie acest circ. Orgoliile astea nu fac bine fotbalului nostru. Să se întâlnească și să o scoată la capăt".

Ilie Bărbulescu a vorbit și despre alte teme de actualitate referitoare la scandalul dintre Becali și Armată.

...despre fani: "Ei suferă cel mai mult. Unii nu știu încotro să o ia. Nici eu nu știu cu cine să țin. Suntem toți împărțiți. Să facă ceva și să rămână o singură echipă, Steaua București".

...despre trofeele părăsite: "Ăsta e rezultatul acestui război, dar e și o urmă de prostie. Nu poți să-ți bați joc de asemenea trofee. Dar ăștia sunt oamenii. Cluburile trăiesc prin istoria lor. Cu asta te identifici".

...despre Steaua Armatei: "Nu m-a sunat nimeni de acolo. Am vorbit cu Bumbescu, cu nea Lajos Sătmăreanu. Pe Pițurcă și pe Tudorel i-am sunat, dar nu am reușit să vorbim. Probabil că au fost ocupați".

...despre întâlnirile de la Cheile Grădiștei: "Certurile astea nu vor afecta aceste întâlniri. Sper ca așa să fie. E păcat că ajunge lumea să râdă de noi că nu ne mai înțelegem. A zis că ni s-au dat 10 milioane de om la Cheile Grădiștei, pai da, dar și el a luat. El n-ar mai trebui să vorbească pentru că acolo a făcut revelioane cu toată familia".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
zagna
zagna  •  29 Ianuarie 2017, 18:47

barbulescule, de ce-ti zice tie "***" ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

138672209828437
Gelu Oanca  •  29 Ianuarie 2017, 18:09

Cum sau impartit in doua ca doar *** ciobanului si Ilie Dumitrescu sant cu baciul din Pipera.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gabir
gabir  •  29 Ianuarie 2017, 17:47

Din pacate FC Steaua Bucuresti isi traieste ultimele zile. E pe moarte! Poate in ceasul al 12-lea Becali va intelege ca piederile lui vor fi mult mai mari daca continua un razboi inutil! Cat despre CSA aceasta echipa nu are cum sa fie reprezentativa atat timp cat este in ligile inferioare. Steaua nu poate sa existe decat in liga I si in cupele europene! Ma intreb daca nu cumva Armata a avut un interes ca atatia ani Steaua sa fie finantata de Becali! Pentru ca de stiut au stiut de la inceput!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează