FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Steaua renunță la una dintre țintele importante din această iarnă din cauza vieții extrasportive a jucătorului

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 26 ianuarie 2017 09:31

George Becali a dezvăluit marți că și-l dorește și pe Cristian Manea, fundașul de 19 ani legimat în prezent la Mouscron. 

Totuși, transferul acestuia la Steaua ar putea pica, mai ales după oficializarea transferului lui Mihai Bălașa (22 ani).

Ediția tipărită a Gazetei Sporturilor scrie astăzi și despre faptul că Manea nu ar avea o viață extrasportivă ireproșabilă, iar steliștii nu doresc să aducă în lot un alt jucător-problemă, după Tamaș. 

De altfel, întrucât a întârziat la reunirea lui Mouscron, Manea a fost trimis pe termen nelimitat la echipa a doua de către antrenorul Mircea Rednic.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
brandremist
brandremist  •  26 Ianuarie 2017, 17:51

Daminuță Reloaded.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează