FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV » Șumudică iese la atac după acuzele de blat: "Ne apărăm corect șansele! Mergem la Hagi în retur și nu vom pierde!"

foto: Cristi Preda
foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 16:10

Marius Șumudică așteaptă derby-ul cu FCSB de mâine seară de pe Național Arena.

În sezonul regulat, fiecare s-a impus pe propriul teren, cu același scor, 1-0, marcatori fiind Boldrin, respectiv Budescu.

Antrenorul campioanei revine pe banca tehnică a echipei sale după două partide în care a fost suspendat. Cel mai bun tehnician al anului 2016 a oferit un interviu fulminant, pe care îl veți putea citi în ediția print a Gazetei Sporturilor de joi, în care a vorbit despre adversar, dar și despre Denis Alibec, atacantul cel mai bun al Ligii 1, la ascensiunea căruia a contribuit. Șumi a taxat și toate acuzele de blat atribuite Astrei după eșecul cu Viitorul (1-2).

"În retur, nu pierdem cu Hagi, veți vedea!"

"Pot să apară mulți și să spună fiecare ce vrea, știi vorba aia: "Câinii latră, ursul merge!". Noi ne apărăm șansele corect, o să vadă și-n retur, că mergem la Hagi și nu vom pierde. Cine ar fi idiot și cretin să facă o înțelegere cu Viitorul în sferturi? Păi, vin unii în semifinale și mă bat, ce câștig? Că toate sunt la găleată, pot juca și contra Craiovei, nu doar cu Voluntari și cu Timișoara. Și eu cum să dau meciul când mai aveam șanse la campionat?", a reacționat tehnicianul.

"În arbitraj s-a ajuns la "cine urlă, are ce vrea"

Șumudică a atras atenția și asupra arbitrajelor din play-off: "E simplu: cine urlă, are ce vrea. Eu îmi doresc un arbitraj e-chi-dis-tant! Dă penalty la Patrick Petre sau lasă-l pe ăla al meu la 0-0 să dea gol, nu-l opri pentru ofsaid când nu e. Dacă FCSB-ul ne bate pe bune, bravo, asta e. Nu cu ajutorul influențelor".

Referitor la duelul cu FCSB a spus: "Important e să dăm culoare play-off-ului, să jucăm fotbal, așa cum am făcut-o mereu. Astra e o echipă spectaculoasă, sper să ne ridicăm la nivelul adversarului care deja cântă «Campionii, campionii»".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  05 Aprilie 2017, 21:21

de ce nu zici si de eliminare la 1-0 pt fcdb ,bai ***,bai ninele,abia te astept maine pe stadion

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  05 Aprilie 2017, 19:38

bu-te ba unde ai plecat. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.f
andrei.f  •  05 Aprilie 2017, 17:30

Alo , ***, ia spune-ne, cât ai pariat pe penaltyuri ratate ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close