FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Superlovitura pe care Mutu o plănuiește în secret! Dinamo vrea un jucător trecut pe la Juventus, Atletico și Fiorentina

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 07 noiembrie 2016 08:38

Adrian Mutu și-a propus să se folosească de cunoștiințele pe care le are în Italia pentru a o întări pe Dinamo.

update 11:30

Adrian Mutu confirmă intenția de a-l transfera pe Ruben Olivera:

"El a jucat cu mine la Juventus. Am vorbit cu el, dar momentan nu am luat nicio decizie. Mi-aș dori mult să vină și să ne ajute până la sfârșitul sezonului", a declarat Mutu.

Știrea inițială:

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor scrie că Dinamo e interesată de serviciile uruguayanului Ruben Olivera, mijlocaș de 33 de ani liber de contract, fost la Juventus, Atletico și Fiorentina.

Un număr 10 veritabil, uruguayanul Ruben Olivera, 33 de ani, în prezent liber de contract.

Mijlocașul ofensiv are 12 goluri și 11 assist-uri în prima ligă peninsulară în 124 de meciuri, la care se adaugă 6 goluri și 2 pase decisive în 69 de partide în Serie A. Cu Juventus Torino, cu care a fost și campion, a evoluat de 8 ori și-n grupele Champions League.

Olivera este liber după un sezon bun la Latina Calcio în Serie B. N-a mai continuat acolo, dorind altceva mai bun decât să se lupte pentru menținerea în a doua divizie italiană, doar că planurile sale nu s-au materializat.

150.000 €este cota lui Ruben Olivera, potrivit transfermarkt.de 

Toate detaliile despre posibilul transfer le poți citi în ediția de azi a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

Alte subiecte exclusiv print:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
zecs93
zecs93  •  08 Noiembrie 2016, 04:44
Postat de fcsb.86 pe 07 Noiembrie 2016, 14:25

Sanmartean e cam gata dupa parerea multora si cred ca asta se vede cu ochiul liber meci de meci. Cernat totusi nu arata atat de rau, doar ca in cazul lui nu este nici ajutat de echipa. Cat despre jucatori batrani trecuti pe la cluburi mari nu de mult am avut unul la Steaua trecut pe la Inter care zic eu ca era de pastrat in lot si nimic mai mult... wow nu a aratat. Din pacate si astia sunt doar jucatori care "au trecut" pe la cluburi mari. Popasuri si atat in carierele lor. Singurul jucator cu o varsta si care intradevar arata a fotbalist si in cariera lui nu a trecut ca un simplu pasager printr-un campionat puternic a fost Adailton de la Vaslui. Si nu avea in cv echipe precum Milan, Juve si Inter. Dar sa rezisti in campionatul ala foarte multi ani, inseamna ceva, indiferent ca a fost vorba de Parma, Verona, Genoa, Bologna sau PSG. Omul macar a fost titular la echipele unde a jucat. In Romania nu or sa vina fotbalisti adevarati niciodata, indiferent ca este vorba de o relatie buna de prietenie cu un roman sau nu.

kharja nici nu a avut sanse la voi, sa fim seriosi, in cate meciuri a jucat baiatu ala la voi ?? nici nu se uita reghe la el !!!

zecs93
zecs93  •  08 Noiembrie 2016, 04:43

Sa dea domnu sa se faca transferu, mai lasati-ma mah si cu tineretu lu peste, de atatia ani sunt la Dinamo 2 si nu pot promova odata, se lupta la jumatea clasamentului, decat asa mai bine lipsa !!! Mai lasati odata jos sintagma asta cu tineret, ce vreti jucatori in scutece ?? prefer de 1000 de ori jucatori cu experienta, jucatori cu trofee ca doar asa poti castiga campionate !!! La pusti nici cosurile pe fata nu le-au dat dar au ifose de vedete marea majoritatea din ei !!!

fangigi
fangigi  •  07 Noiembrie 2016, 18:56
Postat de kyil pe 07 Noiembrie 2016, 17:52

mai bine si-ar pune el ghetele din nou in picioare!

Mutu si acum s-ar misca mai bine decat Roti!:)))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează