FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Tensiuni la CFR Cluj! Conducerea le-a făcut jucătorilor o propunere incredibilă: fără salariu în aprilie + banii vin în iunie

Articol de - Publicat luni, 18 mai 2020 14:06

Jucătorii de la CFR Cluj au primit ultimul salariu, cel pe februarie, în 15 aprilie, iar clubul le cere acum să semneze noi anexe, cu o altă amânare: să ne se mai achite nimic până în 25 iunie, când ar urma să se plătească salariul pe martie și primele restante din cupele europene și din campionat.

Situația este destul de inflamată la CFR Cluj, după ce conducerea clubului a decis să schimbe regulile în privința salariilor și a primelor restante. Practic jucătorii au încasat ultimul salariu, pe februarie, abia înainte de Paști, pe 15 aprilie. Se așteptau să își ia acum banii pe martie, dar li s-a comunicat să fie de acord cu reeșalonarea plăților, astfel încât salariul pe martie, dar și bonusurile din cupele europene și pentru victoriile de campionat să le fie achitate pe 25 iunie!

În plus, ar urma ca salariile pe aprilie și pe mai să nu mai fie plătite deloc. Deși au trecut câteva zile de când conducerea a anunțat planul, mulți dintre jucători nu au semnat aceste noi anexe. Printre ei sunt și români, dar mai ales străinii. 

Străinii de la CFR Cluj nu sunt de acord

„Nu le convine multora. Au rate, au probleme, străinii au nevoie să trimită bani familiilor. Camora, de exemplu, a semnat, dar el deja nu mai poate fi considerat străin. Cine nu are economii acum, o să aibă mari probleme. Fiecare negociază individual, dar până acum sunt destui care n-au semnat și nici nu vor s-o facă, dacă nu primesc măcar o parte din restanțe. Iar dacă ar fi plătiți doar unii, asta ar duce la tensiuni în lot", susțin apropiați ai echipei.

Stau singuri și mănâncă fiecare în cameră

De azi, în jurul orei 15:00, jucătorii CFR-ului intră în cantonament, la hotelul Hilton, din Cluj. De dimineață, tot lotul a făcut un nou test pentru coronavirus, al treilea, iar rezultatele ar urma să fie comunicate în 48 de ore. Deocamdată, au venit analizele doar de la prima testare și toată lumea a ieșit negativ.

Condițiile de cantonament vor fi extrem de dure. Jucătorii vor sta singuri în camere acolo unde li se va servi și masa, pentru că nu vor putea folosi restaurantul hotelului, nici dacă ar respecta regulile de distanțare. 

„Le va fi destul de greu multora. Practic, e un fel de izolare după peste o lună în care au stat închiși. E greu să stai singur în cameră, să nu poți să schimbi o vorbă cu colegii. Sunt variantele online, dar nu e același lucru", spun aceleași surse. Pregătirea se va face la baza Napoca, pe două terenuri, urmând ca pe fiecare să facă antrenament câte 4 jucători, în primă fază, iar transportul lotului la antrenamente se va face cu două autocare.

VIDEO. Porumboiu acuză că CFR Cluj a fost ajutată de Cristi Balaj

Citește mai multe știri din Liga 1:

EXCLUSIV GSP LIVE Omul acuzat că a stat în spatele succeselor lui CFR Cluj: „Ai fost acolo cu Paszkany! Ai fost parte la furat”

O echipă din Ligue 1 și alta din La Liga, pe urmele lui Billel Omrani! Suma cerută de ardeleni

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
983732924972315
Soos Vilmos  •  19 Mai 2020, 20:02

Voi cei din redactie , vedeti ca mincatul de *** in exces dauneaza grav sanatatii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

clujcampion
clujcampion  •  19 Mai 2020, 12:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

clujcampion
clujcampion  •  19 Mai 2020, 12:31
Postat de leul_90 pe 18 Mai 2020, 18:47

Ia uite alt *** functional, exemplul perfect.. Cand citesti o propozitie, dar nu intelegi nimic din ea.. Apropo, cum iti mai merge job-ul de portar la depozit-ul ala din Apahida? Tot cu schimb de noapte?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează