FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV GSP LIVE Omul acuzat că a stat în spatele succeselor lui CFR Cluj: „Ai fost acolo cu Paszkany! Ai fost parte la furat”

Arpad Paszkany a fost cel care a transformat-o pe CFR Cluj
Arpad Paszkany a fost cel care a transformat-o pe CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2020 12:20

Adrian Porumboiu, 69 de ani, a vorbit la GSP LIVE despre perioada în care era finanțator la FC Vaslui și a luptat cu CFR Cluj pentru câștigarea Ligii 1.

Porumboiu spune că are un proces cu Cristi Balaj, pe care l-a mai acuzat că a ajutat echipa feroviară la trofeele din 2008, 2010 și 2012. Astăzi, la GSP Live, a reluat cu și mai multă virulență atacurile la adresa lui Balaj, 48 de ani, care s-a retras din arbitraj și conduce Agenția Națională Anti-Doping.  

Porumboiu la GSP Live: „Are ifose d-astea, țâfne de cartier mărginaș! Mă duc cu casetele la Tribunal”

„Când am luat hotărârea, prostească de a intra în fotbal, nu am știut în ce intru. Numai sosuri picante și urât mirositoare vin din treaba asta. Văd că un arbitru mă dă acum în judecată. Păi nu ți-e rușine, mă, să mă dai în judecată? E vorba de Balaj. Are ifose d-astea, țâfne de cartier mărginaș. Păi, ai fost, mă, acolo cu Paszkany (n.r. Arpad Paszkany, fost finanțator la CFR Cluj)! Ai fost parte la furat. Da, mergem la judecată. Nu mi-e frică. Mai și minte. 

Am spus că în spatele vitrinei cu trofee de la CFR Cluj e și poza lui. O să probez în instanță. Nu are cum să câștige niciodată. Am niște date... Mă duc cu casetele la Tribunal. Dar am altă apărare, am cu ce să justific afirmațiile. Sunt beton. Mai și minte. Păi cine ești tu, Balaj, ca să mă rog de tine?  Ce s-a întâmplat în anii aceia cu CFR... Ce orchestră avea de sunete și de tunete...”, a spus Adrian Porumboiu la GSP LIVE.

  • Cristi Balaj a arbitrat din septembrie 2000 până în decembri 2016. A fost la centru la 341 de meciuri în Liga 1
  • Cu Balaj în activitate, CFR a fost campioană în 2008, 2010 și 2012.

Citește mai multe știri din GSP LIVE: 

Adrian Porumboiu acuză un celebru Steaua - Dinamo: „Blat ordinar! Nu sunt tăntălău! Lăcătuș și Prunea au venit la mine după meci”

Adrian Porumboiu, reacție incredibilă la GSP Live, după reluarea Bundesliga: „E ca o partidă de sex prea protejată”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
bruta_din_popesti_leordeni
bruta_din_popesti_leordeni  •  28 Mai 2020, 10:25
Postat de ipse pe 18 Mai 2020, 22:35

Nea Vilmos, 'acest cucuruz' nu a luat un leu in viata lui de la vreo echipa de fotbal. Nu am citit sau auzit pe nimeni sa-l acuze pe Porumboiu ca ar fi luat bani, ca a facut jocurile unei echipe anume. Asa ca ... nu mai abera ca esti om batran si te faci de ras fata de tinerii care intra cu precadere pe acest site.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

256228882456318
Augustin Vasile Chira  •  22 Mai 2020, 14:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

983732924972315
Soos Vilmos  •  19 Mai 2020, 21:05

Trecind peste nesimtirea cu care postezi , ar trebui sa o lasi mai moale cu " cinstitul" cucuruz si asta nu o spun eu , sunt altii care il cunosc mai bine.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează