FOTBAL  »  Superliga  »  FOTBAL FEMININ

EXCLUSIV // Teo Meluță, la al cincilea titlu consecutiv cu U Olimpia Cluj: „5 e și numărul meu de pe tricou”. Campioana merge în grupele Ligii Campionilor!

FOTO: Facebook U Olimpia Cluj // Fetele sărbătoresc al zecelea titlu al Olimpiei Cluj
FOTO: Facebook U Olimpia Cluj // Fetele sărbătoresc al zecelea titlu al Olimpiei Cluj

Articol de - Publicat marti, 04 iunie 2019 15:34

Teodora Meluță (19 ani) a ajuns la cel de-al cincilea titlu de campioană a României cu U Olimpia Cluj.

Olimpia și-a adjudecat al nouălea titlu consecutiv în liga feminină de fotbal, după ce a învins-o pe Fortuna Becicherecu Mic cu scorul de 2-0 în play-off și s-a distanțat la 14 puncte de aceasta, cu o etapă înainte de final.

Teodora Meluță, desemnată cea mai bună fotbalistă din România în 2018, a marcat primul gol al meciului cu Fortuna, iar scorul final a fost decis de către Adina Borodi.

Pentru U Olimpia Cluj au jucat: Câmpean Sara - Negrea Oana, Teo Meluță, Ciolacu Mihaela, Pană Claudia-Cristina Botojel, Mirea Roxana(Ciontos Edvina 87), Tărășilă Beatrice, Bortan Ioana, Balaceanu Ioana (Adela Iosif 88) și Adina Borodi.

Trofeul de campioană asigură Olimpiei Cluj prezența în grupele Ligii Campionilor la fotbal feminin.

5-ul magic

Pentru Teodora Meluță este cel de-al cincilea titlu consecutiv, iar gândul tinerei fotbaliste este acum la viitoarele confruntări din Liga Campionilor.

„Mă bucur că e al cincilea titlu și coincide cu numărul meu de pe tricou. A fost destul de greu acest sezon, mai ales în startul returului, pentru că ne-au plecat multe jucătoare. A trebuit să ne acomodăm. Suntem acum o echipă foarte tânără”, a spus Teo Meluță, pentru GSP.RO.

Totuși, liderul echipei naționale de fotbal feminin are și un regret: „Mă bucur că am reușit să câștigăm din nou titlul, dar îmi pare rău că am ratat Cupa României”.

U Olimpia Cluj a fost eliminată în semifinalele Cupei României, chiar de Fortuna Becicherecu Mic, după o înfrângere cu 2-0.

Europa, venim!

În ceea ce privește următoarele obiective ale Teodorei Meluță, acestea se leagă de parcursul echipei sale în Liga Campionilor. Fotbalista speră să aibă un drum liber către fazele superioare ale competiției.

Sper să avem un parcurs cât mai lung în Champions League. Întâi de toate ne dorim să trecem de faza grupelor, iar în șaisprezecimi sper să prindem o echipă accesibilă”, a spus Teo Meluță.

Campioanele vor sărbători titlul alături de suporteri, duminică, în parcul Iuliu Hațieganu din Cluj, după ultimul meci din play-off, cel cu Heniu Prundu Bârgăului.

VEZI ȘI:

Cosmin Contra pregătește trei mutări surprinzătoare pentru „dubla” cu Norvegia și Malta! Gicu Grozav revine printre titulari

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close