FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV Tibor Selymes nu mai lucrează la Poli Iași: „Sunt scârbit de ce s-a întâmplat!”

Tibor Selymes
Tibor Selymes

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 aprilie 2019 17:51

Tibor Selymes (48 de ani) nu mai ocupă funcția de director sportiv la Poli Iași. 

Selymes a renunţat să se mai lupte pentru funcţia de director sportiv al Politehnicii. Fostul internaţional venise vara trecută în Copou alături de Horia Sabo, cel care a preluat funcţia de director general. În iarnă, aripa conducerii ieşene reprezentată de preşedintele Adrian Ambrosie i-a tras pe linie moartă pe Sabo şi pe membrii echipei sale, notificându-i apoi că renunţă la serviciile lor.

O vreme, Selymes a fost în concediu medical, astfel că ruperea înţelegerii nu s-a putut pune în practică. Fostul component al „Generaţiei de Aur” nu a mai aşteptat rezultatul procesului în care Horia Sabo cere să fie repus în drepturi şi a aruncat prosopul. „Sunt scârbit de tot ceea ce s-a întâmplat, nu mă miră că fotbalul ieşean a ajuns unde a ajuns. Colaborarea mea cu Poli a ajuns la final”, a spus Selymes, care a lansat o ironie la adresa conducerii actuale: „Îi las pe alţii mai pricepuţi decât mine la fotbal să facă treabă”.

200 € punctul

Flavius Stoican, fost antrenor la Dinamo, îşi doreşte foarte mult să-și învingă fosta echipă în disputa de mâine. Tehnicianul şi-a convocat jucătorii în cantonament cu o seară înainte de meci. E o premieră în acest sezon, ieşenii venind până acum la stadion, în ziua meciurilor oficiale programate acasă, direct de la apartamentele unde locuiesc. Moldovenii vor avea şi o primă pentru duelul de mâine, 200 de euro pentru egal și 600 la victorie.

Vezi și: 

EXCLUSIV Anamaria Prodan la FC Argeș?! Bombă: impresarul și Claudiu Florică, trimis în judecată în dosarul „Microsoft”, la un pas să investească: „Discuții avansate”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
ioan1964
ioan1964  •  11 Aprilie 2019, 15:01

CRED CA BATE DINAMO DESI ORICE REZULTAT ESTE POSIBIL!

corvinnus
corvinnus  •  10 Aprilie 2019, 21:03
Postat de Danut Ognean pe 10 Aprilie 2019, 19:53

invata sa scri corect si pe urma posteaza

O propozitie începe cu majuscula si se termina cu un punct sau alt semn de punctuatie. Doar în acest caz propozitia este terminata. Scrii, scri...poate nu ai mai avut cerneala pentru al doilea i...

luker
luker  •  10 Aprilie 2019, 20:38

In liga 5in austria se plateste 50€ punctul. In Romania, prima liga, 200 / punct si asta din cand in cand.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează