FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Transfer de ultimă oră în Liga 1! A câștigat două titluri cu FCSB și tocmai a semnat o altă formație din prima divizie

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iulie 2017 18:09

Fostul atacant al celor de la FCSB din perioada 2011-2014, Stefan Nikolici, a revenit oficial în campionatul României și a semnat din postura de jucător liber de contract cu Sepsi Sfântu Gheorghe. 

 Muntenegreanul în vârstă de 27 de ani s-a despărțit de FC Kaysar din Kazakhstan și a acceptat să semneze cu formația nou promovată în Liga 1. 

Fotbalistul a sosit sâmbătă în România, dar echipa plecase de la Sfântu Gheorghe pentru meciul de la Giurgiu cu Astra, pierdut 0-1, și n-a mai putut efectua vizita medicală.

74 de meciuri 
a adunat Stefan Nikolici la FCSB, unde a reușit să marcheze de 13 ori 

S-a rezolvat azi 

Azi jucătorul a rezolvat aceste formalități și a semnat în urmă cu puțin timp un contract valabil pentru doi ani. Nikolici mai avea 6 luni de contract cu formația din Kazakhstan, însă a reușit să rezilieze contractul și a venit în România liber de contract. 

În afară de FCSB, fotbalistul a mai jucat în România și pentru Politehnica Timișoara. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru OFK Beograd, Lierse, Roeselare, Incheon, ȚSKA Sofia, Istra 1961, Termalica, Radnik și Kaisar.

20182767 1488101184586848 455859749 n
Stefan Nikolici a fost prezentat azi la Sepsi Sfântu Gheorghe. Bogdan Apostu (stânga) este cel care l-a propus la formația nou-promovată

ÎN TREI SĂPĂMÂNI E APT

Managerul echipei, Janos Bokor, a confirmat pentru GSP.RO transferul și a oferit câteva detalii despre situația fotbalistului. 

"Putem să confirmăm că s-a rezolvat acest transfer. Au fost mici neînțelegeri, dar acum totul e rezolvat. Propunerea a venit din partea lui Bogdan, noi nu știam că el și-a reziliat contractul în Kazahstan. Suntem bucuroși că am profitat.

Stefan a făcut performanță în România, sperăm să ne aducă un plus și să ne ajute să rămânem în prima ligă. Este genul de atacant de care aveam nevoie.

Este un număr 9 clasic, de careu. Am făcut o alegere foarte bună. Va demonstra pe teren acest lucru. Cel mai probabil în 3 săptămâni este apt pentru a juca.

Nu se încheie aici campania de achiziții a lui Sepsi. Mâine vom mai anunța un transfer. E un jucător care a făcut o treabă bună în România. O să vedeți mâine", a zis Janos Bokor, managerul echipei, pentru GSP.RO.

"Stefan este un fotbalist care nu mai are nevoie de nici o prezentare. A confirmat în România, iar acum a ales Sepsi pentru seriozitatea oamenilor de aici și pentru a se ajuta reciproc în încercarea lor de a-și atinge obiectivele propuse" - Bogdan Apostu pentru GSP.RO

FCSB a plătit 1 milion de euro pentru a-l avea 

FCSB a plătit 250.000 de euro pentru a-l împrumuta pe Nikolici de la Poli Timișoara. A mai achitat apoi încă 750.000 pentru a-l transfera definitiv. Cel mai bun meci al său la formația roș-albastră a fost împotriva celor de la AEK Larnaca, când a înscris de două ori în victoria cu 3-1 a FCSB-ului. Acel rezultat a calificat echipa în primăvara europeană. 

2 titluri 
și o Supercupă a României a cucerit Nikolici alături de FCSB 

250.000 €e cota de transfer a lui Nikolici, conform transfermarkt.de. Vârful l-a atins în 2011, când evolua la FCSB și era cotat la 1,5 milioane de euro

5 goluri 
în 12 meciuri pentru naționala U21 a Muntenegrului a adunat Nikolici 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (20)
para.para
para.para  •  18 Iulie 2017, 22:40

Nikolici asta nu e ala de-a dat la boboci pe usa taxiului dupa 3 beri si s-a sters cu gazeta? Pai la Sf. Gheorghe cand o sa dea de palinca, o sa dea la boboci direct pe gazeta.

ionnis
ionnis  •  18 Iulie 2017, 21:57

o sa rupa cluburile in brasov. Atentie taximetristi :))

ionnis
ionnis  •  18 Iulie 2017, 21:57

asta de cand a plecat de steaua nu a mai dat niciun gol :))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează