FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV // Ultima reprezentație a lui Attila Hadnagy » După meciul cu FCSB, fotbalistul își va pune ghetele în cui

Articol de - Publicat marti, 07 mai 2019 19:15

Directorul general al lui Sepsi, Attila Hadnagy, își va pune ghetele în cui în meciul de sâmbătă cu FCSB, va fi partida sa de adio. 

Sepsi Sfântu Gheorghe joacă acasă sâmbătă ultimul meci din play-off contra FCSB. În premieră în play-off, echipa din Covasna îi oferă șansa unei partide de lux de adio actualului director general, Attila Hadnagy.

De câteva zile numărul 1 executiv de la Sepsi a lăsat biroul pentru a coborî din nou în iarbă. Hadnagy se antrenează sub comanda lui Marin Barbu pentru că sâmbătă seară va fi pentru ultima oară pe gazon într-un meci de fotbal.

Atacantul de 38 de ani, originar din Sfântu Gheorghe, își va pune ghetele în cui, oficial, în partida contra lui Planici și compania. Apoi, după acest duel va rămâne doar director general al ardelenilor.

„Attila a intrat în cantonament și este pregătit pentru ultima reprezentație. O să vedem cât va juca, depinde de planurile tehnice de la meci”, au comentat cei de la Sepsi pentru Gazeta Sporturilor.

Hadnagy a strâns doar 7 meciuri în această ediție în toate competițiile. În total, 107 minute, fără să fii reușit vreun gol. În 2019 a adunat 4 partide.

41de goluri și 21 de assist-uri a adunat Hadnagy în 223 meciuri de Liga 1, pentru Sepsi, FC Brașov și FC Botoșani

33de goluri și 3 assist-uri a strâns atacantul pentru Sepsi în 64 de meciuri

Citește și:

OFICIAL Eugen Neagoe s-a despărțit de Sepsi Sfântu Gheorghe » Comunicatul emis de club + Marin Barbu îi ia locul până la finalul sezonului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
blatistu49
blatistu49  •  07 Mai 2019, 22:07

succes SEPSI sunteti mai bun nu degeaba ia ti servit un 4 asa pe bune f blat

geogeo
geogeo  •  07 Mai 2019, 21:21
Postat de Danut Ognean pe 07 Mai 2019, 19:47

va da hotnoghy doua goluri sepsi fa castiga cu fcsb si le va baga definitiv mortul in casa gigeilor!fortza cfr

Mortu'n casa la FCSB ca mortu'n casa, dar tu ai mortu'n creier si-n bunul simt.

geogeo
geogeo  •  07 Mai 2019, 21:20
Postat de Danut Ognean pe 07 Mai 2019, 19:47

va da hotnoghy doua goluri sepsi fa castiga cu fcsb si le va baga definitiv mortul in casa gigeilor!fortza cfr

Stii bancul cu CFR si MFU? Tu te potrivesti la MFU.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează