FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ultimele detalii despre transferul dorit de Mircea Rednic » Varianta de rezervă e doar pe bani

Articol de - Publicat luni, 04 februarie 2019 12:09

Mircea Rednic încă mai speră la aducerea lui Ante Puljici, 31 de ani, fundaș pe care îl dorește cu orice preț înapoi la echipă. Stoperul a fost rezervă neutilizată la Al Faisaly în partida pierdută cu echipa lui Daniel Isăilă, Al Hazm, 1-2. La oaspeți, Salomao nu a fost în lot.

Neutilizat ieri, Puljici va purta astăzi o discuție importantă cu reprezentanții clubului, urmând a se lua o decizie oficială în privința sa.

În acest moment, jucătorul are de recuperat 100.000 de euro de la clubul saudit. Al Faisaly ar accepta să-l lase să plece gratis, însă numai dacă renunță la acei bani. Rămâne de văzut dacă cele două părți vor ajunge astăzi la un consens.

Pentru dinamoviști situația a devenit mai complicată, mai ales că aducerea italianului Lorenzo Gonnelli, 25 de ani, pare acum imposibilă.

Titular ieri în remiza de la Crotone, 1-1, fotbalistul va pleca de la Livorno numai dacă Dinamo va da cel puțin 250.000 de euro pe el, lucru greu de crezut în acest moment.

CITEȘTE ȘI:

Rednic îl vrea cu orice preț pe Ante Puljic! „Puriul” a blocat o altă mutare în speranța că reușește să-l repatrieze pe croat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
chris_bu67
chris_bu67  •  04 Februarie 2019, 15:06
Postat de mumia pe 04 Februarie 2019, 13:01

Se împrumută Redmic la cămătarii belgieni și face el rost de bani.

De aia ai tu coșmaruri?

mumia
mumia  •  04 Februarie 2019, 13:01

Se împrumută Redmic la cămătarii belgieni și face el rost de bani.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează