FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Mircea Rednic îl vrea cu orice preț pe Ante Puljic! „Puriul” a blocat o altă mutare în speranța că reușește să-l repatrieze pe croat

Ante Puljic // FOTO: GSP
Ante Puljic // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2019 10:35

DINAMO // Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a anunțat că a blocat discuțiile pentru aducerea unui stoper până se va lămuri situația lui Ante Puljic, 31 de ani, pe care îl vrea înapoi la Dinamo.

Croatul e în discuții să rezilieze cu Al Faisaly, chiar fosta echipă a lui Rednic: „Tocmai de aceea am blocat ultima mutare pe care voiam s-o facem, fundașul central (n.r. italianul Loreznzo Gonnelli). Saudiții i-au spus lui Puljic să-și caute echipă. Sper să rezolvăm”, a comentat antrenorul la conferința de presă de sâmbătă. 

Astfel, s-au sistat discuțiile pentru aducerea italianului Lorenzo Gonnelli, 25 de ani, pe care cei de la Livorno vor bani. O decizie finală urmează să fie luată în următoarele zile, dar cert e că Rednic își dorește cu orice preț un fundaș central: „Mai lipsește o piesă, mai vreau un fundaș central”, a mărturisit „Puriul”.

Vezi și: EXCLUSIV Dinamo s-a despărțit de Salomao » La ce club a ajuns portughezul + ce salariu va primi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
magic4ever
magic4ever  •  04 Februarie 2019, 13:18

Daca vine Puljic rezolvam cu apararea...sper sa il convinga Rednic pe croat sa revina in groapa

q2016
q2016  •  03 Februarie 2019, 14:16

In lb. romana, sensul verbului "a repatria" este cel de intoarcere in patrie (adica "tara mama"). Asadar, repatrierea lui Puljic se poate face doar in Croatia. Puljic poate "reveni" la Dinamo sau poate fi "readus" la Dinamo, nicidecum... "repatriat" la Dinamo Bucuresti.

sebastian.vettel
sebastian.vettel  •  03 Februarie 2019, 12:08

Nea mircea, s-au sistat discutiile cu gomelli pentru ca italienii vor bani pe el. Asta e singurul motiv...daca semneaza puljici e foarte bine. Daca nu, atunci ramanem sa ne lamentam ca negoita e un coate goale care nu e dispus sa investeasca macar 1 cent in transferuri.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează