FOTBAL  »  Superliga  »  NEGOCIERI

EXCLUSIV Alex Bourceanu e gata să revină în Liga 1, dar nu la FCSB! Discuții cu o echipă de play-off

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 10:39

Oficialii din Copou vor să mai dea o lovitură pe piața transferurilor și au luat deja legătura cu Alexandru Bourceanu, mijlocaș de 33 de ani.

După ce i-a expirat înțelegerea cu rușii de la Arsenal Tula, Bourceanu își caută echipă unde să joace, după accidentarea gravă de care a avut parte, ruptură de ligamente în meciul cu FC Ural, de pe 8 decembrie. Bourceanu nu a mai jucat de aproximativ opt luni, dar în fiecare zi are parte de un program special de recuperare. La Arsenal Tula, el avea un salariu de 45.000 de euro pe lună!

"Alex a fost sunat de cei de la Poli Iași pentru a semnat un contract cu echipa din Copou. Acum e în discuții chiar cu Arsenal Tula pentru o posibilă prelungire a contractului, dar momentan nu sunt deloc noutăți în acest sens.

Bourceanu a discutat și cu agentul său, Anamaria Prodan, cea care în această vară a adus aproape 10 jucători și care are un cuvânt greu de spus în ceea ce privește transferile la echipa lui Stoican", a dezvăluit un oficial ieșean pentru GSP.RO.

Bourceanu a jucat până acum în fotbalul românesc la Dunărea Galați, Oțelul Galați, Poli Timișoara și FCSB, iar în străinătate a evoluat pentru Trabzonspor și Arsenal Tula.

Fostul căpitan al FCSB, triplu campion al României, câștigător al Cupei și al Supercupei României e la un pas să se întoarcă în fotbalul românesc.

iasi
BURSA TRANSFERURILOR LA POLI IAȘI

Antrenor: Flavius Stoican (confirmat)
Veniri: P. Petre (Dinamo), Gallego (At. Saguntino), Sanoh (Crawley Town), L. Rus (CFR Cluj), Cobrea (Botoșani), Flores (Tondela), Mimoun (FC Paris), P. Pârvulescu (Gaz Metan), I. Roșu (Metaloglobus)
Plecări: Qaka (FCSB), Jagodinskis (Ventspils), Taciuc (CSM Reșița), Platini (Sanat Naft), Jo (Sheriff), Kelava (Inter Zapresic), Gavrilă (Valletta), Moisi (contract expirat)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
prazburg1948
prazburg1948  •  25 Iulie 2018, 21:42
Postat de gigi_becali_8 pe 25 Iulie 2018, 15:36

Hehehe :)) Credeam ca faci cinste cu o ciorba la Rin :) Eu nici nu o sa incerc sa fac misto de voi :) Am multi prieteni dinamovisti , si mi-e si mila de ei sa le zic ceva... sunt ei destul de amarati, ce sa-i mai supar si eu :)))

Hahaha si eu la fel! Le-am zis, la cat de batuti de soarta au fost si la cate le-a facut Craiova in ultimele 2 sezoane nici nu ma mai lasa inima sa ma mai iau de ei...

gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  25 Iulie 2018, 15:36
Postat de dinamo_fan pe 25 Iulie 2018, 15:03

fii atent smecherie: pentru astia care inca stati la tara si folositi caruta stapanul vostru spiritual va ofera prin tragere la sorti o masina daca veniti la meciul derby cu Dinamo. sansa vietii tale !

Hehehe :)) Credeam ca faci cinste cu o ciorba la Rin :) Eu nici nu o sa incerc sa fac misto de voi :) Am multi prieteni dinamovisti , si mi-e si mila de ei sa le zic ceva... sunt ei destul de amarati, ce sa-i mai supar si eu :)))

balauru48
balauru48  •  25 Iulie 2018, 15:34

o echipa din play off...bubuiti de prostie gesepistilor!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează