FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ

Exclusiv / UPDATE Viorel Hizo a preluat Ceahlăul! "Pinalti" explică motivele schimbării lui Enache

Articol de - Publicat duminica, 12 mai 2013 00:00 / Actualizat duminica, 12 mai 2013 16:43

UPDATE Gheorghe Ştefan, preşedintele de onoare al Ceahlăului, a explicat motivele pentru care l-a adus pe Hizo în locul lui Enache.

" Costel Enache rămîne în staff, antrenor va fi Viorel Hizo. Am avut o discuţie cu el, în seara asta vine să semnăm contractul. Situaţia nu-i disperată, dar este grea. Depindem şi de celelalte rezultate. Şanse de salvare? 50%. Dacă echipa joacă la valoarea ei, putem lua puncte din toate meciurile care ne-au rămas. Costel Ilie este antrenor secund.

Trebuie să dăm un imbold, să creăm un şoc la echipă. Dacă făcea egal cu Vasluiul, rămînea", a spus Gheorghe Ştefan la Dolce Sport.

-----------

Tehnicianul Viorel Hizo, care şi-a dat demisia de la FC Vaslui la începutul lunii aprilie, l-a înlocuit pe banca tehnică a formaţiei din Piatra Neamţ pe Costel Enache.

Antrenorul de de 66 de ani a venit la discuţii cu Gheorghe Ştefan şi va avea ca obiectiv salvarea, pe ultima sută de metri, a echipei de la retrogradare.

Costel Enache poate rămîne antrenor secund dacă va dori, dar probabil va prefera să fie liber de contract şi să semneze cu altă echipă.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
carton
carton  •  15 Mai 2013, 19:38
Postat de steaua1986forever pe 12 Mai 2013, 13:35

Au trimis o stafie sa "resusciteze" o echipa moarta care oricum nu are ce cauta in Liga1 (chiar si daca printr-o ironie a sortii o sa o vedem si la anul in liga 1). Parca Hizo avea probleme, nu mai putea sa antreneze in Liga1, etc....acum i-a trecut asa repede? Intr-o luna problemele cardiace au disparut? Sau de fapt vedem ca mos Hizo a plecat cu sutul in sezuta (de rigoare) dat de celebrul porumboiu? Mai stim noi unul care era bolnav rau de tot, nu a mai candidat la presedintie....ca apoi sa fie mai sanatos decat noi toti. Povesti de adormit creiere odihnite...

Lasa ca merita Chiajna.Echipa joaca fotbal baiatule.Am fost la un meci Ceahlaul-Rapid si am ramas impresionat de jocul lor.A fost 1-2 pt Rapid,dar oricum Ceahlaul este o echipa care joaca ceva fotbal.In comparatie cu celelalte echipe de la zona de retrogradare.

alex_miron
alex_miron  •  13 Mai 2013, 18:07
Postat de teodor.muresan pe 12 Mai 2013, 14:23

"Orasul Piatra Neamt merita echipa in liga I" Ai dreptate mai frate.... Nu mai merita echipa in liga I Craiova, Timisoara, Aradul, Costanta, Iasul, etc.

Chiajna merita sa aibă echipa de liga 1 ???

gociur
gociur  •  12 Mai 2013, 17:15

Imi pare rau pentru Costel Enache. Cred ca este unul din cel mai buni antrenori din Liga 1. Insa jucatorii Ceahlaului nu s'au omorat cu firea in meciul cu Vasluiul.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close