FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Variantă şoc! Cum poate fi salvat Rapidul de la liga secundă

Articol de - Publicat luni, 13 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 13 mai 2013 19:07

Rapid nu a primit licenţa pentru viitorul sezon din Liga 1 şi mai are o singură modalitate de apel, la TAS.

Şansele ca giuleştenii să fie salvaţi de Tribunalul de Arbitraj Sportiv sînt foarte mici, dar pot fi salvaţi de o altă grupare din Liga 1. Este vorba despre Concordia Chiajna, echipă care întinde o mînă de ajutor giuleştenilor şi anunţă că vrea să fuzioneze cu Rapid. Echipa se va numi Concordia Rapid.

"Noi vrem să ajutăm Rapidul, sîntem gata să fuzionăm cu ei dacă vor fi de acord, noi am luat licenţa, nu e nici o problemă din acest punct de vedere. Îi aşteptăm la Chiajna, aşa vom păstra o echipă de tradiţie în Liga 1. O vom numi Concordia Rapid. Nu am negociat cu nimeni de la Rapid, dar noi sîntem dispuşi la tratative", au declarat oficialii Concordiei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (321)
dihorul
dihorul  •  14 Mai 2013, 11:34

Da, si eu am o echipa. Jucam pe strada, cand trece un automobil, fugim spre trotuar... Vrem si noi sa fuzionam. Nu avem licenta, dar unii din jucatori au licenta in economie, drept, inginerie, etc... Cred ca e suficient pentru Mitica. Ups, m-am trezit din somn.... Acum aveti alta informatie tare. Puteti scrie alt articol despre ce credeti ca a visat unul si altul....

plesan
plesan  •  14 Mai 2013, 11:12

ba esti nebun..ar fi super..:)))

ertop13erto
ertop13erto  •  14 Mai 2013, 10:51

O mare petarda...articolul, autorul, ziarul asta...

Vezi toate comentariile (321)
Comentează
Close