FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Verdict categoric al unui mare dinamovist: "Vă grăbiți! Lăsați-l pe Bratu până la iarnă!"

Pârcălab a jucat la Dinamo în perioada 1961-1970 // FOTO: Cristi Preda
Pârcălab a jucat la Dinamo în perioada 1961-1970 // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 19 septembrie 2018 09:58

Gloria dinamovistă Ion Pârcălab (76 de ani) cere clemență pentru actualul tehnician, în ciuda rezultatelor slabe ale echipei. 

Ion Pârcălab, 76 de ani, este dezamăgit de rezultatele înregistrate de Dinamo, dar consideră că vina nu îi aparține exclusiv lui Florin Bratu. Fostul mare mijlocaș de bandă al "câinilor" din anii '60-'70 consideră că lotul e unul extrem de slab, de aici și lipsa rezultatelor. 

- Domnule Pârcălab, cum vi se pare situația de la Dinamo?
- Dacă băieții nu bat la Iași, se duc rău de tot în jos și nu e bine.

- Gazeta a scris că un posibil eșec în Copou poate însemna demiterea lui Bratu.
- Mi se pare nepotrivit să facă așa ceva. Au numit un antrenor tânăr, cu inițiative destul de bune și acum vor să-l dea afară după câteva etape. Văd că și suporterii fac gălăgie, deși până acum îl lăudau. Părerea mea este că se pripesc cu toții.

- Ce e de făcut?
- Să fim serioși, n-ai pe cine să aduci în locul lui Bratu! La ce condiții minime de lucru oferă Dinamo, nu vine nimeni. Poate doar un antrenor care stă de 3-4 ani pe margine și nu are ce face acasă. Ar trebui lăsat Bratu până în iarnă și atunci să se tragă linie.

"Pe cine să bage?"

- Bratu e criticat în primul rând pentru cea mai slabă defensivă din Liga 1.
- Nu are pe cine să bage în defensivă. Să fim serioși! Nu au fost aduși ce jucători trebuia. Doar mijlocul e cât de cât decent. Deși situația e grea, parcă ar fi un plus totuși cu Bratu.

- Care ar fi acela?
- Echipa e mai determinată totuși în joc, există un plus față de sezonul trecut. Trebuie gândit și faptul că jucătorii sunt foarte slabi, transferurile au fost slabe, iar Bratu face ce poate cu ce are și zic eu că, per total, face lucruri bunicele.

"Conducerea a greșit transferurile, apărarea e vraiște, iar Bratu face și el ce poate. Ce să mai zic? Nu e ușor să accepți că te bate Astra la București, cu un antrenor pus de câteva zile" Ion Pârcălab

73 de goluri
 în 194 de meciuri a marcat Pârcălab pentru Dinamo

4 titluri
de campion a câștigat Pârcălab cu trupa din Ștefan cel Mare

Vezi și:  EXCLUSIV Anamaria Prodan aduce și noul antrenor la Dinamo? Varianta de ultimă oră apărută în "Ștefan cel Mare"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
bazileon
bazileon  •  20 Septembrie 2018, 08:19

Fireste ca Parcalab (Sageata Carpatilor) nu stie fotbal, stiu cei ce-si dau cu parerea pe la gsp si veninosul de Dinu. Orice chibit stie ca schimbarea intempestiva a antrenorilor e contreproductiva, pana si Gazeta deplange asta, dar noi abia asteptam sa-i gonim. Nu ma omor dupa Bratu, dar cand l-a numit si, mai ales, cand i-a prelungit contactul Negoita exulta - ca multi postaci ce-i vor capul acum. Dupa ce a pierdut cateva meciuri (si probabil echipa nu pierdea nici la Cluj, nici la Craiova daca nu-si bagau arbitrii coada), afara, altul la rand. N-o sa existe niciodata la noi un Ferguson ori Wenger; si ne miram ca nu avem fotbal!

calinescu_
calinescu_  •  19 Septembrie 2018, 20:04

PESTE PARCALAB AU TRECUT ANII ....!!!! PARCA NU INTELEGE ABSOLUT NIMIC DIN FOTBALUL MODERN ....!!!EL IL CREDE BUN PE BRATU CA JOACA 4-2-4 , CA PE VREMEA LUI GHEORGHIOU DEJ ....!!!! :)))))))))))))))))) EU AM SPUS IN URMA CU O LUNA CA BRATU DUCE ECHIPA LA RETROGRADARE DE PRIN ETAPA 12 ....!!!! EL SI CU DANCIU O SA-I IA TITLUL DE CEL MAI SLAB ANTRENOR DIN ISTORIA LUI DINAMO LUI CONTRA ....!!!! SOLUTII VIABILE PENTRU BANCA LUI DINAMO IN ACEST MOMENT SUNT MIRIUTZA SI NEAGOE ....!!!! DANCIU TREBUIE SA PLECE SI EL SI SA VINA PRUNEA SAU LUPESCU ....!!!!

lobbyone
lobbyone  •  19 Septembrie 2018, 17:12

In momentul de fata la Dinamo sunt doar vreo 6 antrenori care pot veni.Antrenori cu experienta.Cand aud variante de genu' alexa,niculescu,teja imi vine sa imi rup parul din cap.DIn aia 6 antrenori ,2 sunt total inaccesibil in acest moment(si probabil si pe viitor): Mircea Lucescu si Razvan Lucescu.Ceilalti sunt : Mircea Rednic , Victor Piturca (care ar pune amandoi conditii cel mai probabil) , Marius Sumudica (care mai sta ceva timp prin Arabia pana se intoarce) si Andone care nu cred ca mai vine dupa ce a patiti ultima oara.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează