FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Anamaria Prodan aduce și noul antrenor la Dinamo? Varianta de ultimă oră apărută în "Ștefan cel Mare"

Articol de - Publicat marti, 18 septembrie 2018 23:37

Anamaria Prodan se implică tot mai mult la Dinamo și îl propune pe Dan Alexa ca variantă de înlocuire pentru Florin Bratu.

Dan Alexa, 38 de ani, este ultima opțiune de înlocuire pentru Florin Bratu apărută pe radarul șefilor din Ștefan cel Mare. Cum s-a ajuns la "Chirurg"? Ionuț Negoiță caută să-l schimbe pe "Bratone" dacă echipa nu câștigă cu Poli Iași, iar soluția propusă de oamenii de la birouri, Claudiu Niculescu, mai rău l-a enervat pe finanțator. Acesta nu-l mai agreează pe "Lunetist" din cauza atitudinii pe care Claudiu a avut-o la ultima rundă de negocieri, înainte de aducerea lui Miriuță. Managementul insistă pentru Niculescu, omul de faceri ezită. 

Așa că Negoiță a apelat la Anamaria Prodan pentru o soluție rapidă. Impresara este cea care l-a indicat pe Alexa, un apropiat al familiei Reghecampf - Prodan, iar Negoiță este tentat de idee, mai ales după parcursul foarte bun din campionat al Dunării, formație pe care Dan o pregătește.

În acest moment, persoana cu cea mai mare intrare la Negoiță este Anamaria. Mai mult chiar decât oamenii din managementul "câinilor", susțin surse autorizate! Impresara a intermediat ultimele două transferuri ale "câinilor", Subotici și Mezague, s-a pozat la sediul clubului cu zâmbetul pe buze, și vorbește constant cu afaceristul de la RIN.

Rămâne de văzut dacă Ana va reuși să îl convingă pe prietenul Alexa să renunțe la proiectul de la Călărași, acolo unde tânărul tehnician este văzut foarte bine, pentru Dinamo, o echipă dezbinată la nivel de conducere, cu resurse financiare limitate și un lot extrem de slab valoric. 

  • Alexa a jucat la Dinamo în 2002-2004 și 2005-2006

0-3 cu Craiova este cea mai categorică înfrângere suferită de Bratu pe banca lui Dinamo

16 goluri a încasat Dinamo în acest sezon de Liga 1, având a doua cea mai slabă defensivă, după FC Voluntari care are 19 goluri primite

5.000 €câștigă Alexa la Dunărea Călărași. Bratu încasează cu 2.000 de euro mai mult la Dinamo

12 puncte a adunat Dunărea cu Alexa pe bancă. Dinamo cu Bratu are cu 2 puncte mai puțin

Probleme cu fanii

În cazul în care Alexa ar fi ales să continue în locul lui Bratu, "Chirurgul" nu va avea viață ușoară cu fanii PCH. Cu toate că are un trecut dinamovist ca jucător, Dan a avut de-a lungul timpului mai multe conflicte deschise cu ultrașii "câinilor", cu care s-a înjurat pe când le antrena pe Rapid sau Poli Timișoara.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
771545396317549
Eugen Iustin  •  19 Septembrie 2018, 14:34
Postat de conasu_boeru pe 19 Septembrie 2018, 11:12

În meciul cu fcsb, Dinamo a jucat mai bine per total și putea să câștige dacă Nistor era atent ! DAR se pare că tu ai uitat cum....a ”smuls cu forcepsul ” fcsb acel egal prin golul lui Teixeira ??!!!

Nu e greu sa iti imaginezi o lume mai buna dar realitatatea te buseste grav. Repet, dinamo e fix acolo unde merita, cifrele nu mint, nu iarta.

tonyys
tonyys  •  19 Septembrie 2018, 12:06

Dinamo fara arbitrii era pe locul 13, doar voluntari e mai slaba.

ray51
ray51  •  19 Septembrie 2018, 11:18

De ce trebuie distrusa echipa din Calarasi?... Ano, tot ne-buna ai ramas. Numa' banii sa se invarta, cu lopata, fara numar...

Vezi toate comentariile (39)
Comentează