FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Verdictul lui Borcea, după ultimele schimbări de la Dinamo: "Dacă eram în locul lui, nu acceptam niciodată să vin acum"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 16 octombrie 2018 14:52

În interviul în exclusivitate acordat de Borcea Gazetei Sporturilor, fostul finanțator și-a exprimat părerea vizavi de ultimele schimbări de pe banca echipei din "Ștefan cel Mare". 

- Știți pe ce loc este Dinamo acum?
- Cred că pe 11, nu? 12?! Mamă! E loc de baraj? Păi, și ce voiai să facă Niculescu?, poftim, te întreb eu!

- Acum câteva zile aş fi răspuns: "E antrenor, să facă ceva! În ultimă instanță, chiar să facă minuni". Însă a fost demis.
- Dacă eram în locul lui, n-aș fi acceptat niciodată să vin acum la Dinamo! Pentru toate promisiunile din lume. Eu i-am prezis cariera de antrenor lui Claudiu, are stofă, dar s-a legat aiurea la cap. A luat o formație pregătită de altul, după atâtea etape, o formație fără orizont... Uite că l-au mazilit, ţi-am zis că va avea o misiune imposibilă de când l-au pus. Și Bratu a greșit.

"Eu n-am vorbit niciodată frumos cu jucătorii"

- Cu ce?
- Că a acceptat să-l dea pe Mahlangu. Ăla făcea 50 la sută din echipă. De atunci mi-am dat seama că se va rupe Dinamo. Mahlangu amintea de Hîldan, Dumnezeu să-l odihnească!, de Mărgăritescu.

- Atunci cine e de vină, Negoiță, managerii?
- Negoiță, de ce? Pe el nu-l mai interesează. A zis: "Finanțați-vă, conduceți, treaba voastră!". Pe David nu-l cunosc, nu pot vorbi despre el. Nu știu a cui e vina, nu m-am interesat că nu mai e treaba mea. Iar Bratu era vocal, așa-l știu eu.

- Îi înjura. Asta i s-a reproșat.
- Hai, lasă-mă cu vorbitul frumos! Și cu lugu-lugu... Eu n-am vorbit frumos cu fotbaliștii! Auzi, frumos? Eu asta le-aș reproșa lui Bratu și conducerii dinamoviste, că l-au dat pe Mahlangu. Aceeași greșeală ca la Nedelcearu". 

Vezi și:

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
467991146719096
Costel Rosoiu  •  17 Octombrie 2018, 11:40

Tu nu mai vii la Dinamo,fiindca ai jumulit Dinamo de bani ,pana n-ai mai putut.Un puscarias nu are ce cauta la Dinamo.Rednic este fostul jucator al lui Dinamo ,fostul antrenor cu care echipa a facut performante si de ce sa nu vie la Dinamo in clipele cele mai grele? El nu se compara cu tine borcica,tu ai distrus Dinamo.

106644143639493
Nelu Teleaga  •  17 Octombrie 2018, 05:29

LA CIT DE DESTEPT ESTI NU AI CUM SA INTELEGI DECIT PRIN FRAUDE PRIN ALTE LIMBAJE DE CARCACTER CA DE URIT ESTI TARE CU OPERATII CU TOT. BAII FRAUDATI . SMECHERII PRIN AMERICA. LUAT NEVASTA CETATEAN AMERICAN CA SA SCAPI. MI-E TEAMA CA TE REINTORCI. AI SCRIS CU MINA ALTUIA. AI FACUT PUSCARIE DE NEAM PROST PE CIND PETRICA TUTEA A FACUT PUSCARIE 13 ANI MUNCA SILNICA. PROST NU? NU DESTEPT CA TINE SI ALTII DIN SLEAHTA AIA CU TURCU , BECALI SI NETOIU. INFRACTORI O RUSINE A ROMANIEI . ALATURI DE BAECALI ALALALTUL DE LA STEAUA. NEMERNICI CARE ATI AVUT NOROCUL SA VA RIDICATI AVIND PROSTII DIN TARA CARE V-AU PUPAT UDEVA. FITI FERITICI CA ATI SCAPAT PENTRU CA 8 MILIOANE AU PLECAT. AU PLEAT FARA SA VA MAI STIE NUMELE AVIND DUREREA IN SUFLET CA AU MURIT MULTI PENTRU NISTE SECATURI. DUMNEZEU NU DA CU PARUL NEA GHINDA SI FITI ATENTI SI TU SI ALTII CARE AZI O DUCETI BINE. VA VENI SI TIMPUL CIND VOR RIDE ALTII. AU SUFERIT PREA MULT SI AR FI NEDREPT CA TARA ASTA SA STEA INTRE VANGHELIE, BECLI, BORCEA PRIGOANE SI ALTE SECATURI. STI CE SPUNEA NEA CIROAN CINDVA ? " M-AS FACE *** DAR NU PENTRU A VA *** CI PENTRU A VA PUTEA ***."

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gerula.xi
gerula.xi  •  16 Octombrie 2018, 16:06
Postat de red_dog72 pe 16 Octombrie 2018, 16:01

Si spiridusul ala nu ti-a zis si ca stoia nu e fcsb? Ca fcsb este o clona a unor parnaisti cu sediul la popesti leordeni?

Spiridușul zice ca minamo merge sigur în liga a doua..!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează