FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOKTV. GSP.RO

EXCLUSIV Veste importantă înainte de Steaua - Pandurii » Antrenorul a scăpat de suspendare și va putea fi pe bancă

Articol de GSP - Publicat joi, 28 aprilie 2016 17:43

Edi Iordănescu, antrenorul celor de la Pandurii, va putea sta pe bancă la meciul contra Stelei, de duminică.

Potrivit surselor GSP, Comisia de Recurs a anulat decizia Comisiei de Disciplină, care l-a suspendat o etapă după ce a vorbit cu jucătorii în afara stadionului, în parcare, în pauza meciului cu Astra. În plus, antrenorul gorjenilor a scăpat și de amenda de 40.000 de lei.

În schimb, Steaua nu va putea conta pe prezența pe bancă a lui Laurențiu Reghecampf, care este suspendat după incidentul cu Cristi Balaj, de la meciul cu Dinamo, când a fost trimis în tribune de Balaj la finalul primei reprize, după ce a intrat pe teren ca să-i ceară explicații arbitrului pentru eliminarea lui Bourceanu.

Meciul Steaua - Pandurii se va juca duminică, 1 mai, de la ora 20:30, și va fi în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
spinoza
spinoza  •  28 Aprilie 2016, 20:45

Este evident ca Romania este tara fara legi! Nimic nu se respecta. Ce-am vorbit si stabilit azi, maine nu mai este valabil. Mai mira pe cineva ca santem in coada Europei?

alx_sorin
alx_sorin  •  28 Aprilie 2016, 19:40

SENZATIONAL... LPF a inchiriat sala de receptie de la LIDO pentru Reghe si echipa in pauza meciului cu Pandurii...

vladutz13
vladutz13  •  28 Aprilie 2016, 19:17

Regulamentele nu inseamna nimic in Romania.... Iordanescu era evident vinovat. Nu avea voie sa-si vada jucatorii... va dati seama in ligile mai mici? ca incinta stadionului e 10 metri??? Acolo presupun ca orice suspendare d-asta e ridicola, doar de birocratie.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează