LIGA 1  ·  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Ce afaceri face Ioan Andone cu Becali: "Gigi are cea mai bună brânză din România! Garantat!"

Miercuri, 19 Februarie, 20:20

Ioan Andone, invitat la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu", de pe GSP.RO, a comentat informațiile conform cărora ar fi consilierul personal al lui Gigi Becali, la FCSB.

"Cu Gigi n-am lucrat și nici n-am fost consilierul lui. Mai mă sună și mă întreabă de jucători. Dar cred că n-am mai vorbit cu el de câteva luni, pe cuvânt. Cred că-s patru, cinci luni. Locuim amândoi în Pipera, suntem vecini, dar chiar n-am mai vorbit de mult cu el", a spus Andone, acum director tehnic la FC Voluntari.

Gazeta Sporturilor a scris lunile trecute o întâmplare povestită chiar de Andone apropiaţilor. Acesta a mers la Palat, la Gigi Becali, pentru a negocia pentru mai mulți jucători. La plecare, Gigi i-a făcut cadou acestuia câteva kilograme de brânză de oaie! Râzând, Andone n-a evitat să vorbească despre asta în cadrul emisiunii.

"Brânză iau mereu de la Gigi cu mare plăcere. Când îl văd îl întreb: «Gigi, ai ceva brânză?». «Da, da». E cea mai bună brânză din România! Garantat! E cea mai bună telemea din România", a spus Andone.

7 ani a jucatAndone la Dinamo, între 1983 şi 1990, perioadă în care a câştigat 5 trofee

URMĂREȘTE AICI EDIȚIA INTEGRALĂ CU IOAN ANDONECâștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (29)

rocky2  •  20 Februarie 2020, 20:49
Postat de Sofa King pe 20 Februarie 2020, 14:21

Pentru ca ne pasa de sport. 100%

Nu surprinde ca gsp a ajuns sa faca reclama telemelei lui Becali! Sunt curios ce urmeaza!

Adrian Popescu  •  20 Februarie 2020, 17:18

Toți eroii și deontologii din fotbal nu o să facă în șapte vieți ce a făcut Andone. Pe teren, de față cu mii de oameni i-a arătat curul lui Valentin. Oameni care și-au făcut istorie și blazoane de dizidenți nu au îndrăznit măcar să gândească să arate în public partea dorsală unui membru al familiei Ceaușescu...darmite pe stadion, în meci televizat!

marius.bxl  •  20 Februarie 2020, 15:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1